06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Wat als ik een erectie krijg tijdens je massage, is dat niet gek? Je gelooft het of niet, dit is een vraag die ik vaak van mannen krijg. Nu staat mijn praktijk vooral in het teken van vrouwen. Soms ontvang ik ook mannen in mijn praktijk voor een massage. Vaak wanneer de partner onder behandeling is. En af en toe een nieuwe mannelijke cliënt die mijn expertise nodig heeft. Soms voor een klassieke of voetreflexmassage. Ook de energetische massage is er één die erg in trek is en steeds vaker geboekt wordt. Dus daarom schrijf ik deze blog speciaal voor jou lieve man.

 

Jouw piemel is een onderdeel van je

 

Jouw piemel mag er zijn en zit vast aan je lichaam. Een onderdeel waar jij als man niet altijd invloed op hebt. Al zou je dat nog zo graag willen. Ergens is die onder invloed van je bloed en niet onder de invloed van je hersenen. Dus beste meneer fallus, pik, piemel of welk leuk koosnaampje je er aan hebt gegeven, je mag er zijn. Tijdens de massage wil jouw gastheer graag ontspannen en daar draag ik graag een steentje aan bij. Ik masseer tijdens de haptische massage van 90 minuten je hele lichaam. Ja oke, meneer fallus niet.

 

 

Erectie tijdens de massage

 

Dus je rug wordt aangeraakt, ook je bekkenrand en je billen. Voor veel mannen een gevoel deel van hun lichaam. Betekent dat ook gelijk dat je een erectie krijgt? Euhm nee. Want je bent tijdens een energetische massage, ontspannen. En vaak gaat er dan geen bloed naar dat deel van je lichaam. Wat als dat dan wel gebeurt. Dan maken we daar nog steeds geen probleem van. Het kan zijn dat je wat draait met je lichaam, want een harde piemel zal vast niet erg lekker liggen als je op je buik ligt. En dan vraag ik je als ik klaar ben met de achterkant van je lichaam, om je om te draaien. Ik hou de handdoek zo vast dat ik niks zie. Dus wees gerust.

 

Maak je angst voor een erectie bespreekbaar

 

Dan is jouw voorkant aan de beurt. Je gezicht, armen, buik en benen worden meegenomen. Alles in liefdevolle aanraking. En ja dan gebeurt het als ik je buik masseer en ik over je buik naar je schaambeen strijk dat er misschien iets in de weg ligt. Lekker laten liggen denk ik dan. Voor mij maakt het niet uit of je zacht bent of hard of groot of klein. Het is een onderdeel van je lichaam en dat reageert toch echt zoals het dat zelf wil. Dus lieve man, wees niet bang dat ik het raar vind. Dat is iets wat in jouw hoofd zit. Vind je het lastig en durf je daarom geen massage te boeken. Bespreek dit dan met de masseuse waar je heen gaat. Een nee is een nee en ook jij mag jouw grenzen aangeven.

 

Dus schroom je niet om te zeggen tijdens een massage, dat plekje (en dat kan voor iedereen anders zijn) sla maar even over en ik vind het spannend. Want de lichaamsgerichte therapeut veroordeelt je niet. Ik hoop dat ik je gerust heb kunnen stellen. En mocht je ooit bij mij op de tafel komen liggen, bespreek het met mij als je het spannend vind.

 

Lees ook mijn blog over de nieuwe cliënt. Want niet alleen jij als cliënt vind soms iets spannend, de therapeut soms ook 😉