06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Healthful by Anouk

Massage Lonneker

Massage nabij Lonneker

Je bent op zoek naar een massage behandeling Lonneker? De praktijk van Healthful by Anouk bevindt zich vlakbij Lonneker, aan de rand van Enschede. In principe ben je vanaf Lonnker met de auto binnen 10 minuten in Enschede. In mijn praktijk wordt je alleen behandeld door een ervaren complementair BATC therapeut, waardoor je er verzekerd van kan zijn dat de behandelingen/massages goed uitgevoerd worden en je hier baat van zult hebben. Neem contact met mij op om een afspraak te maken.

Een fijne manier van het aanpakken van klachten is massage. Waarbij er meerdere varianten mogelijk zijn. Voetreflexmassage of klassieke massage voor klachten. Aangezien ik holistisch behandel en dus lichaam en geest als één geheel zie, worden ook alle onderdelen in de behandeling meegenomen. We hebben het hier over je voedingspatroon, leefstijl en werkomstandigheden. Hotstone massage en hoofdmassage is vooral om lekker tot ontspanning te komen.

Massage Lonneker

Massage

Massage is erg effectief gebleken als het gaat om fysieke en mentale klachten. In het klassieke Griekenland hield Herodicus, tijdgenoot van Hippocrates, die ook wel de vader van de geneeskunde wordt genoemd, zich bezig met massage. Ook de Romeinen en de Egyptenaren kenden vormen van massage, die werden toegepast om te ontspannen of als behandeling tegen allerlei kwalen. Massage is erg goed als je veel te maken hebt met stress of kopzorgen. Een ontspannende hoofdmassage zorgt er dan ook voor dat je even uit je hoofd mag en terug kunt komen in je lichaam. Terwijl de Hotstone massage juist goed is voor de doorbloeding in je lichaam. Gun jezelf ook rust, ontspanning en een zoveel mogelijk stress vrij leven.

Lonneker

Lonneker is een dorp in de gemeente Enschede met 1770 inwoners. Lonneker is een populaire woonplaats voor mensen die heen en weer reizen voor woon- en werkverkeer. Ondanks dat het een mooi rustig gelegen plek is, ben je ook zo in steden als Enschede en Oldenzaal. In de zomer is er altijd veel te ondernemen in het dorp. Een drankje bij Sprakel of even langs de bakker. Ook bevindt zich in Lonneker de oude molen uit 1851. Lonneker is bij uitstek de plek om even een mooie wandeling te maken of een evenement bij te wonen.

Massage Lonneker: Healthful by Anouk

Healthful by Anouk is de praktijk voor gezondheid, balans en massage gericht op complementaire geneeskundige behandelingen en bevindt zich vlakbij Lonneker. Anouk Doeschot, de eigenaresse van deze praktijk is een specialist in de holistische geneeskunst. Ben je benieuwd naar de holistische visie? Neem dan contact op om een afspraak te maken voor een lichaamsgerichte behandeling bij Healthful by Anouk. Weet je nog niet zeker of massage wel de behandelmethode voor jou is? Maak dan gebruik van een gratis telefonisch consult. Tijdens dit consult kun je al je vragen stellen. Stuur je liever een email, dan kan dat natuurlijk ook.

Vergoedingen

Ook jij kunt mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding via je zorgverzekering. Kijk hiervoor in je aanvullende polis onder alternatieve zorg. Daardoor wordt je behandeling/massage mogelijk voor een heel groot deel vergoed. Weet je niet zeker of mijn beroepsvereniging hieronder valt, bel je zorgverzekeraar dan op en vraag er naar. Ik val onder de beroepsvereniging BATC. Ook mag jij mij altijd even een email sturen en zal ik het samen met je uitzoeken.

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk