06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Healthful by Anouk

Massage Oldenzaal

Massage in Oldenzaal bij Healthful by Anouk

 

Je woont in Oldenzaal of werkt in Oldenzaal en bent op zoek naar een praktijk voor gezondheid, balans en massage in de buurt? Hoewel Healthful by Anouk niet zelf in Oldenzaal zit, kun je wel een afspraak maken voor een massagebehandeling in Enschede. De praktijk zit vanuit Oldenzaal gezien, gelijk al vooraan in Enschede. Ook is er genoeg gratis parkeerruimte rondom de praktijk. Dus denk je aan een behandeling in Enschede, neem dan nu contact met mij op.

Klassieke massage is een van de oudste massagevormen die wij kennen, en in de westerse wereld ook 1 van de meest gebruikte massagevorm. Massage zorgt ervoor dat je meer ontspanning in jezelf kunt vinden. Waardoor je zowel lichamelijke als mentale klachten kunt aanpakken.

Massage

 

Massage is misschien wel de oudste vorm van medische behandeling. Het is dan ook niet vreemd dat mensen, helemaal in de hectische moderne tijd, kiezen voor deze manier van behandelen. Deze lichaamsgerichte therapie word in veel verschillende vormen aangeboden. Denk maar eens aan de klassieke massage of ook wel Zweedse massage genoemd. Hierbij worden in ons lichaam de spieren gemasseerd waardoor een diepe ontspanning optreedt. Waardoor klachten verdwijnen of een heel stuk minder worden. Want hoeveel mensen kampen er niet met nek- en hoofdpijnklachten door langdurig achter hun computer te werken. Ook steeds vaker wordt massage gekozen om tot pure ontspanning te komen. Even niks hoeven en rust en heelheid te ervaren.

Massage Oldenzaal

 

Oldenzaal

 

Oldenzaal is een stad en tevens gemeente in Twente. Er woonden op 1 augustus 2020 31.792 mensen. Oldenzaal is als oudste stad van Twente een stad met een rijke historie. Hiervan vindt u nog steeds tastbare sporen terug. Die sporen leiden al terug naar de achtste eeuw met de vermeende komst van bisschop Plechelmus, waarvan de huidige Plechelmusbasiliek nog steeds getuigt. Daarna volgden de Hanzeperiode, de Tachtigjarige Oorlog en de opkomst van de negentiende-eeuwse textielindustrie als meeste markante periodes uit de Oldenzaalse geschiedenis. Oldenzaal is een stad die tussen Denekamp, Weerselo, Losser, Hengelo en Enschede ligt. Via de snelweg of reguliere weg ben je vanuit Oldenzaal zo in Enschede. Bij mijn praktijk voor gezondheid, balans en massage  Healthful by Anouk kun je terecht wanneer je klachten hebt die met massage verholpen kunnen worden.

 

Massage Oldenzaal: Healthful by Anouk

 

Healthful by Anouk is een praktijk gericht op gezondheid, balans en massage en bevindt zich in Enschede, waardoor het dus mogelijk is een behandeling voetreflexmassage, haptische massage of klassieke massage vlakbij Oldenzaal te boeken. De eigenaresse Anouk Doeschot is gespecialiseerd in de complementaire geneeskunde waar onder andere massage uit vandaan komt. Ben je nieuwsgierig geworden naar bijvoorbeeld voetmassage of hotstone massage? Maak dan een afspraak voor een behandeling bij Healthful by Anouk. Ben je nog in twijfel of lichaamsgerichte therapie wel iets voor jou is? Dan is er een mogelijkheid tot een telefonisch consult. Daarin kun je al je vragen stellen.

Je bent geïnteresseerd in een massage vlakbij Oldenzaal? Bereken via onderstaande kaart de route naar mijn praktijk gezondheid, balans en massage vanaf Oldenzaal en neem hierna contact met mij op om een afspraak te maken.

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk