06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Healthful by Anouk

Hoofd-massage

Ontspannende hoofdmassage

Even mijn hoofd leeg maken of ik heb zoveel aan mijn hoofd zomaar twee uitspraken die je vast wel eens tegen jezelf zegt. Tegenwoordig zijn we erg veel bezig met ons hoofd. Sta je vaak “aan” en hebben dan nog weleens moeite jezelf te laten ontspannen? Juist op die momenten is het erg belangrijk om jezelf weer terug te brengen naar je lichaam. Want wanneer je lichaam en hoofd in balans zijn kun je veel meer werk uit je handen krijgen. Kies dan ook regelmatig voor een ontspannende hoofdmassage.

Gun jezelf ontspanning

Je hoofd is de hele dag in de weer met het denken. En zelfs wanneer je slaapt gaat dit onvermoeibaar door. Wat als je af en toe jezelf even de tijd en rust gunt om een ontspanningsmoment in te plannen. Dan slaap je rustiger wat betekent dat je in de ochtend uitgerust (er) wakker wordt. Waardoor we op ons werk helderder zijn en minder fouten maken. Daarmee is je werkgever weer blij en jij uiteindelijk ook.

Hoe bereik ik ontspanning

Hoe pak je dit dan aan hoor ik je vragen. Er zijn heel veel manieren om dat voor elkaar te krijgen en één daarvan is het kiezen voor een ontspannende hoofdmassage. Doordat ik aan je hoofd zit tijdens de massage is het lastiger om overal aan te denken en laat je jezelf tot rust komen. Volg mijn handen maar en ervaar de rust. Je zult voelen dat je in de ontspanmodus terecht komt. Massage geeft je dan ook ontspanning en verlichting.

Hoofdmassage
De ontspannende hoofdmassage

Een ontspannende hoofdmassage begint altijd met de focus op je eigen ademhaling. Je neemt in een liggende positie plaats op de warme massagetafel. Dit om je nog meer tot ontspanning te laten komen. Ik dek je volledig af met handdoeken en dekens. Tijdens de massage worden je schouders, gelaat en hoofdhuid meegenomen. En terwijl je voelt dat mijn handen je masseren geniet jij van de muziek, deze mag je helemaal naar wens invullen. Ook kies jij als je dat wenst welke etherische olie er in de diffuser gaat. Om het af te maken maak je op dat moment je eigen massageolie als je dat wenst. Zo kun je helemaal tot rust komen in de setting die voor jou persoonlijk nodig is.

Ja je kunt ook je massage uitbreiden

De massage op zich zal ongeveer een minuut of dertig duren. Vind je het fijn om langer te liggen, dan kun je ook voor de 60 minuten durende gelaat/hoofdmassage kiezen. Of kies je voor 30 minuten gelaat/hoofdmassage in combinatie met een ontspannende arm- en handmassage. Alle combinaties zijn mogelijk zodat je naar wens lekker een uur even je “kop” zorgen vergeet.

Wil je graag een ontspannende hoofdmassage inplannen? Neem dan nu contact op via het contactformulier of stuur een Whatsappbericht.

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk