06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Gedragen door je voeten

 

We worden de hele dag gedragen door onze voeten. Zij zijn de basis van ons lichaam en toch vergeten we onze voeten regelmatig. We nemen ze eigenlijk voor lief, terwijl zij ons van A naar B brengen. Waarom zouden we niet meer aandacht aan onze steunpilaren besteden.

 

Voetreflexologie of ook wel voetreflexmassage

 

Afgelopen week had ik een jonge dame in de praktijk die al jaren met klachten liep. Inderdaad ze liep ermee. Niet wetende wat ze er nog aan kon doen. Begin dit jaar kreeg ik een bericht dat ze was doorgestuurd door de podotherapeute. Of ik middels voetreflexologie haar verder kon gaan ondersteunen. Uiteraard kan ik dat en zo kwam ze een aantal sessies achter elkaar bij mij. Na drie voetreflexmassages was ze van haar klachten af. Dit in combinatie van haar nieuwe steunzolen.

 

Gedragen door haar voeten

 

Helaas kreeg ze tussendoor ook nog Corona en lag al haar focus op haar herstel. Helaas dacht ze daarbij niet aan dat ondersteuning met voetreflextherapie haar daar in bij kon dragen. Totdat ze twee weken geleden weer klachten aan haar voeten ervaarde. Gedragen door je voeten en toch vergeten we ze. Gelukkig maakte ze gelijk weer een afspraak en mocht ik haar afgelopen week weer ondersteunen. We hebben ook voor komende week weer een afspraak ingepland. Want met klachten is het prettig om een aantal weken achter elkaar te komen zodat dit het meeste effect heeft.

 

Vergoeding door je zorgverzekeraar

 

Voetreflexmassage is voor zoveel dingen geschikt, denk aan energieverlies, goede nachtrust, weer in balans komen. En zoveel meer! Het is fijn dat je ondersteunt kunt worden met je klachten. Wil jij ook weten of voetreflexologie iets voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact met mij op en dan gaan we samen met jouw klacht (en) aan de slag. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van je sessies. Dus heb jij je potje alternatieve zorg nog niet verbruikt, plan dan nu snel jouw afspraak in, zodat jouw voeten en je lichaam alle zorg krijgen die ze nodig hebben.