06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl
Healthful by Anouk

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze

Hoe ik mijn werkwijze inzet? Mijn werkwijze is gebaseerd op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest, waardoor de klachten die jij ervaart, kunnen verdwijnen. Je ervaart klachten, vaak niet te herleiden. Of soms wel, maar hoe kom je er vanaf?

De kracht van jouw lichaam

Ik geloof in het zelfherstellende vermogen van ons lichaam. Ook jouw lichaam is hiertoe in staat. Met de juiste behandeling komt je lichaam weer meer in balans en kunnen klachten verdwijnen.

Mijn werkwijze: drie stappen

Ik kijk samen met jou naar wat jij nodig hebt. Naar welke levenswijze bij jou past. Ik werk over het algemeen in drie stappen:

1. Persoonlijke kennismaking

Wanneer jij bij mij in de praktijk komt hebben we het over je klachten en waarom je bij mij in behandeling zou willen komen. We bespreken wat jouw doelen zijn en van welke klachten je af wilt komen.

2. De behandelfase

Tijdens de behandelfase kom je meerdere momenten bij mij in de praktijk. Samen kijken we hoe de eerste periode verlopen is. We kijken naar wat er aangepast kan worden en wat er voor jou werkt. We werken samen aan jouw doelen, bijvoorbeeld door middel van voetreflextherapie, voeding en levensstijl-coaching en advies.

3. Na je traject

In de laatste fase, gaan we richting de afronding. Wanneer jij je doelen hebt bereikt, je klachten zijn afgenomen of onder controle zijn en je er aan toe bent om zonder mijn hulp verder te gaan, ronden we onze behandeling af. Dit betekent niet dat je mij niet meer om advies mag vragen of dat je er vanaf nu alleen voor staat. Integendeel! Je kunt mij altijd contacten, weer terugkeren of bijvoorbeeld even een email sturen.

In gesprek

 

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk