06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Healthful by Anouk

Massage Enschede

Massage in Enschede bij Healthful by Anouk

Ben je op zoek naar een voetreflexbehandeling in Enschede? Mijn praktijk bestaat nu al bijna twee jaar en zit al die tijd al in Enschede. Aan huis heb ik een hele mooie praktijkruimte waar je tot totale ontspanning kunt komen. Reflexologie is een term uit de vroegere Oosterse wereld. Voetreflexologie is een holistische en natuurgeneeskundige manier om klachten op te lossen of de klachten aanzienlijk mee te verminderen. Reflexzonetherapie kan dan ook worden ingezet bij heel veel klachten. Daarbij kun je denken aan onder andere; hoofdpijn, slecht slapen, KNO-klachten, stressklachten en nog veel meer. Wist je dat ik naast voetreflexmassage ook nog andere klachtgerichte massages aanbied?

Afspraak plannen

Werktijden Enschede

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. De maandag en dinsdagavond tot 21.00 uur. Kun je niet binnen deze tijden, neem dan contact met mij op en dan kijken we samen naar een passende oplossing. In de schoolvakanties werk ik meestal met een aangepast rooster.

Massage Enschede : Healthful by Anouk

Je kunt in mijn praktijk terecht voor onder andere voetreflex- en handreflexmassage. Een  voetreflexmassage kan effectief zijn in de bestrijding tegen klachten en energieverlies. Ben je nog niet bekend met reflexzonemassage, plan dan eens een vrijblijvend telefonisch consult in. Of lees hieronder meer over wat voetreflexologie is. Naast voetmassage bied ik ook klassieke massage, ontspannende hoofdmassage, hotstone massage en voedingsconsulten aan. Uiteraard sta ik niet stil op het gebied van lichaamsgericht werken en staan de volgende studies alweer op de planning. Die zijn meer gericht op het energetische vlak, zoals de meridiaan & shiatsu massage.

Heb je andere vragen over voetreflexmassage of mijn andere behandelingen? Neem dan gerust contact met mij op.

Reflexologie, wat houdt het in?

Onder je voet en in je handen bevinden zich allerlei zogenaamde reflexzones ofwel: drukpunten. Die staan in verbindingen met de rest van je lichaam. Zoals je organen, beenderen, weefsel, spieren en dergelijke. Bijvoorbeeld pijn in je hoofd hebben kan betekenen dat de energiestromen naar je hoofd zijn verstoord. Ben je niet fit? Dan is je lichaam niet in balans. Kortom ziekte, pijn en spanningen zijn dan het gevolg. Ook kun je last hebben van hoofdpijn, rugklachten, vermoeidheid, luchtwegproblemen, spijsverteringsklachten, stress, gewrichts- en spierpijn enzovoort. Door bepaalde punten onder je voet of in je handen te stimuleren spreek je het zelfhelend vermogen van het lichaam aan. Waardoor de energie vrij kan stromen in het lichaam. En daardoor kunnen afvalstoffen je lichaam verlaten. Dat is ook de reden waarom er na een reflexzonemassage ook geadviseerd wordt om veel water te drinken. Daarmee ondersteun je de afvoer van afvalstoffen. Na afloop van zo’n massage voel je je dan ook vaak al een stuk lichter en prettiger.

Gelijk een afspraak plannen?

Wil je na het lezen van deze informatie graag gelijk een afspraak plannen, neem dan contact met mij op. Wist je dat als je een aanvullende polis bij je zorgverzekeraar hebt, je dan een groot deel van de behandeling vergoed kan krijgen. Kijk even in je polis onder aanvullende alternatieve geneeswijzen. Kom je er echt niet uit, leg dan even contact met je zorgverzekeraar of stuur mij een email. Ik kijk dan graag met je mee.

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk