06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl
Healthful by Anouk

Vergoedingen

Vergoedingen

 

Mijn behandelingen worden voor een groot deel vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Deze vergoedingen komen uit het aanvullende pakket van je verzekering en niet uit de basisverzekering. Waardoor jouw “eigen risico” NIET wordt aangesproken.

Verwijzing

Je hebt geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist om een afspraak te maken of voor vergoedingen in aanmerking te komen. Uiteraard kunnen zij je wel doorsturen.

Wat wordt er vergoed

Dat ligt er aan wat jouw zorgverzekeraar in je aanvullende pakket heeft gestopt. De ene zorgverzekering vergoed mijn behandeling onder natuurgeneeswijzen en bij een ander heet het reflexologie/reflexzonetherapie. Ook de hoogte van de vergoedingen kan per zorgverzekeraar verschillen. Daarom raad ik je altijd aan om voor de afspraak je polis te raadplegen. Dit kun je vinden onder het kopje; alternatieve geneeswijzen.

Beroepsvereniging

Ik zit aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Bij alle zorgverzekeraars is dan ook bekend of zij een contract hebben met deze beroepsvereniging. Ook kun je altijd aangeven wat de zorgcode is van de therapeut. De mijne kun je hier vinden.

Hoe te declareren

Na je behandeling krijg jij van mij de rekening. Deze betaal je gelijk na de afspraak via een overschrijving of per pin. Daarna krijg je van mij een mailtje met je rekening. En deze stuur je naar de zorgverzekeraar. Afhankelijk van de duur van de verwerking, heb je het met een aantal dagen op je rekening staan.

Lees hier meer over de vergoedingen voor natuurgeneeskunde en hier over de vergoeding voor reflexzonetherapie.

 

 

 

 

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk