06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Kasmirische tantramassage – verbinding met je lichaam

 

Wanneer ik een kasmirische tantramassage onderga weet ik dat in verbinding kom met mijn vrouwelijke deel. Deze massage mag ik dan ook in totale overgave ontvangen. Ik ben geopend en laat Mieke zonder grenzen in mijn energie komen.

 

Gehaast kom ik binnenvallen

 

Om half tien rijd ik snel naar mijn afspraak toe. Een beetje te laat kom ik binnenzetten en mag ik mijn jas en schoenen op de daarvoor bestemde plek ophangen. Mieke heet mij welkom en we lopen naar haar warme en sfeervolle ruimte toe. Ze schenkt een kop thee in en we komen aan de klets. Meestal is er een uitgebreid gesprek over wensen, grenzen en wat je kunt verwachten. Vandaag met mij loopt het anders. Nu kennen we elkaar nog maar kort en toch voelt het goed om bij haar een tantramassage te ontvangen.

 

Model staan voor de tantraworkshop

 

Mieke en ik hebben elkaar een tijd geleden leren kennen toen ik naar een dansfeest ging waar zij ook was. Ik vertelde over mijn praktijk Healtful by Anouk en dat ik in oktober ga starten met de studie massage & tantra bij Holos in Utrecht. En zo zegt haar collega dat Mieke nog wel iemand zoekt voor haar tantraworkshops voor vrouwen. Een model waarop de massage voor mag worden gedaan. Ik zo enthousiast en impulsief als ik kan zijn als ik iets erg leuk vind zeg volmondig ja dat wil ik wel! Waarop Mieke en ik een tijd later een afspraak plannen voor mijn sessie vandaag. Het is erg fijn om voor de tijd te weten wat er komen kan gaan volgende week dinsdagavond. Daar ben ik mij na de massage van vandaag erg bewust van dat het fijn is om haar handen te hebben gevoeld.

 

Kasmirische tantramassage in alle ontspanning

 

En dan word ik uitgenodigd om op de matras te komen zitten. Ik mag mijn ogen sluiten en meegaan in mijn ademhaling. Dan zak ik steeds meer en meer in mijn gevoel en mag ik alles even loslaten. Ze neemt mij mee naar mezelf. Naar mijn vrouwelijke energie en sensualiteit. Overal waar huid is word ik aangeraakt en oh wat is dat fijn zeg. Ik heb al eerder tantramassages gehad, die kan ik zo niet vergelijken met deze. Mijn yoni wordt aangeraakt, mijn borsten, mijn tepels en ja hoor zij weet het meest gevoelige en erotische plekje te vinden op mijn lichaam. Ik adem diep en soms nog dieper in en blaas mijn lucht uit.

 

Kasmirische tantramassage

De liefde durven toe te laten

 

De massage heeft geen doel, ik mag helemaal zijn en wat ervaar ik een liefde. De liefde die ik mezelf durf toe te laten door op deze matras te zijn gaan liggen. Mijn voorkant, beide zijden en rug krijgen de liefdevolle aandacht die het zo gemist heeft. Wat wil ik als vrouw zijnde graag zo teder en liefdevol worden aangeraakt. En wat ben ik blij dat ik deze kasmirische tantramassage vandaag mag ontvangen. Als Mieke afsluit wederom in liefde mag ik even bijkomen, loopt zij de ruimte uit en kleed ik mij in alle rust aan. Drinken we samen nog een theetje. Hebben we het kort over mijn mooie ervaring en gaan we ieder weer onze weg.

 

Mijn liefdevolle tantrapad

 

En zo merk ik dat ik mijn pad van liefdevolle aanrakingen op tantra gebied ben begonnen en ik niet kan wachten tot een volgend moment. Merk jij dat je ook toe bent aan liefdevolle aanrakingen, nog niet toe bent aan tantra of intiem aangeraakt te worden. Kijk dan eens bij mijn energetische massage waarbij je ook met liefdevolle aanrakingen terug bij jezelf komt.