06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Helpt jou terug naar je energieke zelf

Lichaamsgerichte Therapeut

Healthful by Anouk helpt jou als zelfbewuste man of vrouw om je weer fijn te voelen. Jij wil de verbinding met jezelf terug vinden en daarmee een meer krachtige man of vrouw zijn voor je gezin, je werk en in je vrije tijd. Zodat jij je weer veilig, geborgen en geliefd voelt en je vol energie in het leven kan staan. Ik geloof dat wij als mens één geheel zijn en verbonden zijn met alles om ons heen. Ik maak gebruik van verschillende tools om jou weer terug naar jezelf te brengen. Denk aan onder andere energetische massage, voetreflexmassage en verandering van je mindset.

Intakegesprek
Voetreflexmassage

Voetreflexmassage

Voeding

Voeding

BLOGS

 

Lees jij ook mee? Hieronder probeer ik regelmatig een blog te plaatsen. De ene keer gaat het over iets wat ik zelf meegemaakt heb en de andere keer kan het gaan over iets wat op dat moment heel erg trending is. 

Hieronder vind je de laatste nieuwtjes, ervaringen en tips & trics. Van massage en voeding tot leefstijladviezen en natuurgeneeswijze. Ook zal ik hier
Mijn in verbinding massage

Mijn in verbinding massage

Vandaag, zondag 7 januari mag ik mijn in verbinding massage ontvangen. Voor mijn verjaardag had ik ook al zo’n massage mogen ontvangen….

Lees meer

Mag ik mij even aan je voorstellen! Ik ben Anouk. Ik ben Complementair BATC Therapeut en dus aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Waardoor ik vergoed word door een groot deel van de zorgverzekeraars. Ik heb mij gespecialiseerd in voetreflexologie, energetische behandelvormen, cupping en voeding. Dit omdat elk individu één geheel is en ik alle aspecten van het lichaam en de mind meeneem.

Krachtige vrouw

Mag ik mij even aan je voorstellen! Ik ben Anouk. Ik ben Complementair BATC Therapeut en dus aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Waardoor ik vergoed word door een groot deel van de zorgverzekeraars. Ik heb mij gespecialiseerd in voetreflexologie, energetische behandelvormen, cupping en voeding. Dit omdat elk individu één geheel is en ik alle aspecten van het lichaam en de mind meeneem.

Wat anderen zeggen

De haptische massages van Anouk zijn zeer ontspannen en worden met liefde uitgevoerd. Een echte aanrader om weer terug te keren in je gevoel in plaats van in het hoofd te blijven. Nadien is het een erg fijn ontspannen gevoel in het hele lijf. Een aanrader!

Ina

Ik ben super tevreden over de voetreflexbehandelingen bij Anouk. Na een paar behandelsessies voelde ik  al verbetering. Door haar brede kennis kan ze je op verschillende vlakken helpen. Het is altijd fijn om langs te komen en ik zou een behandeling bij Anouk zeker aanraden!

Tya

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk