Healthful by Anouk

Over Anouk

Over Anouk

“Het is voor ons belangrijk om goede gedachten te hebben, want wij worden wat wij denken.” (Boeddha)

Ik ben Anouk Doeschot. Ik geloof in de kracht van ons lichaam en onze geest. We zijn tot meer in staat dan we soms denken. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door de jaren heen bouwen we allemaal ‘lagen’ op. Lagen die gaan over gedrag, gewoonten, gevoelens en gedachten. Deze hebben invloed op ons welzijn. Op ons fysieke gesteldheid. Al die lagen verwijderen ons langzaam van onze kern.

Ik wil jou bewust maken van wat die lagen zijn, waar ze uit bestaan en hoe je weer kunt leven vanuit de basis. Ik wil je laten zien hoe je in het leven staat en waardoor je soms die kern even niet meer ziet of voelt. Dat doen we samen, in kleine stappen. Want je kunt niet alles in een keer oplossen.

Met de juiste voeding, levensstijl én mindset, is het mogelijk om vanuit de kern gezond te zijn.

Zelfliefde, een mooi begrip, vind ik. Zonder zelfliefde geen balans, geen ontwikkeling en geen energie. Houd van jezelf. Wees wie je bent. En zoek uit wat bij jóu past. De kracht en energie die ontstaan als je écht naar jezelf luistert, is ontzettend waardevol. Wil je meer lezen over factoren die kunnen bijdragen aan jouw zelfliefde en herstel? Dan vind je deze blog misschien wel interessant. Hier beschrijf ik hoe ik de verbinding tussen lichaam en geest zie en hoe mooi ons lichaam werkt als het om zelfheling en genezing gaat.

Wil jij uitzoeken wat bij jóu past? Ik ga die zoektocht graag met jou aan. Neem contact op om kennis te maken of vraag vrijblijvend meer informatie aan. Ik ontmoet je graag!

Delen met anderen

Er is meer dan ooit behoefte aan kennis en inzicht als het gaat om een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Met Healthfull by Anouk draag ik daar graag aan bij.

Met mijn 39 jaar levenservaring heb ik voor mijzelf ontdekt wat wel en wat niet werkt als het gaat om mijn lichaam en geest. Ik heb ervaren dat als ik écht naar mezelf luister, de energie gaat stromen. Dan voel ik me krachtig en doortastend. Ik weet wat ik wil en wat goed voor me is. Op zowel lichamelijk als mentaal niveau. Mijn ervaring wil ik graag met anderen, met jou, delen. Daarom ben ik in januari 2019 gestart met mijn eigen praktijk Healthful by Anouk. In deze blog vertel ik je meer waarom ik deze stap heb genomen.

 

Relax
Rebalance
Rejuvenate
Retreat

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk