06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl
Healthful by Anouk

Over Anouk

Over Anouk

“Het is voor ons belangrijk om goede gedachten te hebben, want wij worden wat wij denken.” (Boeddha)

Ik ben Anouk Doeschot. Ik geloof in de kracht van ons lichaam en onze geest. We zijn dan ook tot meer in staat dan we soms denken. Ons lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de juiste voeding, levensstijl én mindset, is het mogelijk om vanuit de kern gezond te zijn.

Delen met anderen

Er is meer dan ooit behoefte aan kennis en inzicht als het gaat om een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Met Healthfull by Anouk draag ik daar graag aan bij.

Met mijn 40 jaar levenservaring heb ik voor mijzelf ontdekt wat wel en wat niet werkt als het gaat om mijn lichaam en geest. Ik heb ervaren dat als ik écht naar mezelf luister, de energie gaat stromen. Dan voel ik me krachtig en doortastend. Ik weet wat ik wil en wat goed voor me is. Op zowel lichamelijk als mentaal niveau. Mijn ervaring wil ik graag met anderen, met jou, delen. Daarom ben ik in januari 2019 gestart met mijn eigen praktijk Healthful by Anouk. In deze blog vertel ik je meer waarom ik deze stap heb genomen.

In mijn werkleven heb ik veel mooie en interessante dingen mogen doen. Alle ervaringen en inspiratie die ik in de jaren heb opgedaan, hebben gemaakt wie ik nu ben. En waar ik nu sta.

Hoe het ooit begon

Na mijn opleiding tot Verzorgende IG werkte ik jarenlang in zorginstellingen. Na de opleiding Medisch Secretaresse, ben ik verder gegaan in diverse ziekenhuizen in de regio Twente. In het MST in Enschede heb ik jarenlang als Medisch Secretaresse gewerkt. Vooral mijn laatste werkplek was voor mij een interessante en leerzame periode, waarin ik mij erg heb kunnen ontwikkelen tot wie ik nu ben: ik weet inmiddels heel goed wat ik wil, wat ik kan en hoe ik mijn werkleven wil inrichten. Een erg prettige ervaring, die nog lang niet ten einde is.

Mijzelf ontwikkelen

Ik merkte in 2017 dat ik verder moest. Dat ik mijzelf wilde ontwikkelen, op een andere manier. Ik ontdekte de opleidingen die mij tot Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut maakten. En wist het direct: dit is de opleiding voor mij. In eerste instantie merkte ik dat de opleiding vooral voor mijzelf heel waardevol was. Ik begon meer naar mezelf te luisteren, te voelen wat ik echt wilde en wat goed is voor mijn lichaam. Mijn klachten namen af. Mijn drive om anderen hierin te ondersteunen nam toe. Ik heb geleerd dat een persoon niet uit één aspect bestaat, maar dat we één geheel zijn. Klik hier en hier voor de overige opleidingen.

Wil jij uitzoeken wat bij jóu past? Ik ga die zoektocht graag met jou aan. Neem contact op om kennis te maken of vraag vrijblijvend meer informatie aan. Ik ontmoet je graag!

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk