06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Healthful by Anouk

Klassieke massage

Klassieke massage

Wat is een klassieke massage?

Een klassieke massage of ook wel Zweedse massage is waarschijnlijk één van de oudste vormen van massage die we kennen. Het is een fysieke lichaamsmassage, gericht op het ontspannen en activeren van de spieren en het verbeteren van de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Wanneer je tot ontspanning komt heeft dit een helende werking voor zowel lichaam als geest. Bij echte ontspanning creëer je ruimte voor herstel. Het is dus niet alleen ontspannen momentje voor jezelf. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt aangesproken en een massage is ondersteunend om weer in balans te komen.

Weer in contact komen met jezelf

De massage is gericht op het lichaam, want dat wordt aangeraakt. Vergeet niet wat het mentaal met je kan doen. Je komt weer bij jezelf en je eigen gevoel. Waardoor jij weer lekker in je vel komt te zitten. Lichaam en geest kunnen nooit apart van elkaar gezien worden. Daarom zal deze massage in alle lagen worden gevoeld en beleeft. Het is dus ook mogelijk dat er emoties vrijkomen tijdens en na een behandeling. Die mogen er gewoon zijn en als je het fijn voelt mag je deze altijd met mij delen.

Massage Lonneker

Bij welke klachten:

• stress, vermoeidheid
• slapeloosheid
• rugklachten
• pijnlijke gewrichten
• pijnlijke of gevoelige nek en schouders
• spierpijn
• rusteloze benen

Voor een massage kom je altijd gedoucht en draag je zorg voor een minimale lichaamsbeharing (masseren is anders niet goed mogelijk).

Staat jouw klacht er niet bij en wil je graag weten wat ik voor jou kan doen, neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen naar andere mogelijkheden binnen mijn praktijk.

Wil je graag een ontspannende massage? Neem dan contact met mij op en dan plan ik met jou een behandeling in. Wist je dat ik ook ontspannende hoofdmassage en hotstonemassage geef? 

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk