06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

 

 

 

Workshop: Samen kleur bekennen

Altijd al willen weten welke kleur kleding er bij jou past? Je loopt in de kledingwinkel langs al die rekken, trekt er iets uit en als je het aanhebt denk je dit is het ook niet. Terwijl je verkoopster zegt dat het je zo goed staat denk jij bij thuiskomst, waarom vond ik dit net zo leuk staan. Dan heb ik voor jou echt de workshop die jij nodig hebt! 

Tijdens de cursus:

  • Wordt je ontvangen met thee en wat lekkers;
  • Kom je erachter of je een winter, lente, zomer of herfstvrouw bent;
  • Ga je met 3 andere vrouwen een interactieve middag beleven;
  • Krijg je een kleurenanalyse kaart mee naar huis;
  • Ga je met een goodiebag naar huis.
Zelfvertrouwen

Kleuren workshop

 

Yolanda is jaren lang de kleurenvrouw van Enschede geweest (is inmiddels met pensioen), tenminste zo noem ik daar dan maar even. Weet echt alles over kleuren wat ze betekenen, welke kleuren bij jou passen en ga zo maar door. En wat leuk dat ik dan nu de kans krijg om met haar dit te mogen doen. Ik zorg er altijd voor dat jij aan de binnenkant weer goed in je vel zit. Daarnaast is er ook nog je buitenkant. Want jij wilt toch ook als zelfverzekerde vrouw rondlopen? Geef je nu snel op, want er is die middag maar plek voor vier vrouwen.

 

Door: Yolanda en Anouk.

Cursusduur: 1 middag.

Wanneer: zaterdag 11 juni van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Kosten: € 45,-.

Inclusief water/thee/lekkers bij binnenkomst/kleuranalyse en goodiebag.

 

Ga met ons mee op jouw eigen kleurrijke reis. We gaan er een gezellige middag van maken. Na deze workshop ontvang je je eigen kleurenanalyse en een leuk gevulde goodiebag. Er is plek voor 4 vrouwen.

 

Aanmelden workshop

Workshop: Samen kleur bekennen