06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

 

 

 

 

 

Sound and Soul healing

Herken jij je in de volgende zinnen? Ja ik ben toe aan een dag voor mezelf! Een dag waarin ik lekker mag genieten van het geluid en de trilling van klankschalen. Even mijn hoofd weer met mijn lichaam verbinden. Toe om (aan) geraakt te worden? Altijd al meer willen weten over klankschalen en deze kunnen bespelen. Dan is dit echt jouw dag!

Tijdens deze Sound & Soul healing ga je bezig met je eigen bewustwordings proces. Tijdens deze dag werken we veel met de klankschalen. Ook andere klankinstrumenten zullen een rol krijgen tijdens deze dag. Je mag gaan voelen hoe je eigen energie mag stromen. Ook krijgen onderwerpen als meditatie, aarden, bewust ademhalen en voelen een rol tijdens deze dag. Ook maak je deze dag kennis met edelstenen en etherische oliën.

Deze cursus is voor iedereen die graag een dag in de ontspanning wil zakken op zowel fysiek als mentaal niveau. Die meer wil weten over hoe jezelf te healen met klankschalen. Die wil ontvangen en zijn of haar zintuigen wil laten prikkelen. Deze dag is een ware beleving voor jong en oud.

Tijdens de cursus:

  • Leer je wat klankschalen zijn en wat deze voor je doen;
  • Ga je klankschalen leren bespelen;
  • Leer je om met de klankschaal jezelf te behandelen;
  • Wordt er aandacht besteed aan aarden, meditatie en voelen;
  • Gaan we in op de werking van edelstenen en etherische oliën;
  • Maak je je eigen helende olie en neem je deze mee naar huis;
  • Zullen Pascal en ik een klankschaal concert geven.
Dag van de aarde

Sound & Soul healing

Een Sound & Soul healing is een liefdevolle, energetische dag waarbij het gaat om het laten stromen van de energie in je lichaam. Je lichaam is al heel, alleen mag er soms even iets aangeraakt worden om dat weer te mogen voelen. Weer terug naar wie je in de kern bent. Alles in liefde en zachte aandacht. Zorgen dat je weer bij je energieke zelf kunt komen. Want door de liefdevolle en energetisch trilling van het geluid en de geuren zul je merken dat jij die mooie en fijne energie kunt gaan voelen. Laat je meenemen op deze prachtige reis in jezelf.

Door: Pascal Tenfelde & Anouk Doeschot

Duur: 1 dag. Inloop om 09.45 – 16.30 uur.

Wanneer:  zaterdag 8 oktober 2022 / zaterdag 14 januari 2023 / zaterdag 11 maart 2023 / zaterdag 20 mei.

Kosten: early bird aanbieding tot 23 september voor €99,- Daarna €119,- inclusief lunch van de broodbode, water/thee/fruit/gebruik van onze klankschalen tijdens deze dag. 

Optioneel: aanschaf van een eigen klankschaal, prijs op aanvraag, in verband met verschillende grote. Deze kan op de dag aangeschaft en betaald worden.

 

Ga met ons mee op jouw eigen energetische reis. We gaan er een mooie liefdevolle dag van maken. Minimaal aantal deelnemers is 4, maximaal aantal deelnemers is 6.

 

Het is fijn om gemakkelijke kleding te dragen deze dag. Matjes, kussens, dekens etc. zijn allemaal aanwezig.

 

Aanmelden Cursus