06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Richtlijnen RIVM Corona

Beste cliënt,

Gelukkig mag ik je weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie en het RIVM bepaalde richtlijnen opgesteld voor jouw en mijn veiligheid. Lees deze even rustig door.

  • Er is ruimte genoeg om elkaar te passeren. Kom op tijd, maar niet te vroeg; Kom maximaal 5 minuten voor je afspraak.
  • Kom zoveel mogelijk alleen, laat je partner thuis. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen;
  • Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met zeep;
  • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raak zo min mogelijk aan in de praktijk; Het toilet wordt na elk gebruik gereinigd.
  • Iedere cliënt krijgt zoals altijd zijn eigen set schone handdoeken. Ook zal de hoes om de behandeltafel nu na elke cliënt worden verschoond.
  • Blijf thuis indien jij of een van je gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Dit is dus niet anders dan je eerder bij mij in de praktijk al gewend was. Dit is voor de voetreflexmassage een contra-indicatie. Je wordt geacht de afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken.
    Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

 

Met warme groet ,

Anouk

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk