06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

 

 

 

Energy Flowing module lV – verdieping & intimiteit

In module lll ben je bezig geweest met je speelsheid, lekker in de flow masseren en die speelsheid mag er ook vandaag zijn. Alleen ga je vandaag nog meer in de verdieping. Waarbij intimiteit ook een rol speelt. Aanraken is sowieso al een intimiteit dus eigenlijk ben je daar alle lesdagen al mee bezig geweest. Vandaag ga je ontdekken binnen jouw grenzen wat er aangeraakt mag worden binnen het thema intimiteit. Ook waar wil en kun jij de ander (aan) raken. Het wordt een dag met lekker mogen masseren en ook een hele fijne massage mogen ontvangen. Durf jij net dat ene stapje extra te zetten? Dan is deze dag echt iets voor jou!

In mijn werk als lichaamsgerichte therapeut merk ik dat veel mensen behoefte hebben aan aanrakingen. De zogenaamde “huidhonger” die gestild mag worden. Mede daardoor heb ik deze cursus ontworpen. Zodat je kunt leren om weer bij jezelf te komen. Verstilling zoeken in jezelf. Weer voelen wie jij in de kern bent. En hoe jouw energie weer mag stromen. Waardoor je ook beter in je vel komt te zitten.

Mocht je het fijn vinden, dan kun je deze massage thuis inzetten bij je partner en/of kinderen. Of wanneer je een eigen praktijk hebt. Ook hierbij geld weer, deze dag is vooral voor jou!

Tijdens de cursus:

  • Leer je intuïtief een Energy Flowing massage te geven door middel van het invoelen van de energie van de ander en een liefdevolle massage met natuurlijke oliën.
  • Gaan we het hebben over intimiteit;
  • Mag je op zoek gaan wat intimiteit voor jou betekent;
  • Zijn er verschillende oefeningen en meditatie (s);
  • Leer je nog beter je grens aangeven;
  • Ontvang je een Energy Flowing massage;
  • Krijg je een cursusmap mee voor thuis.
Liefdesdroom

Energie laten stromen

 

Een Energy Flowing massage is een liefdevolle, energetische massage waarbij het gaat om het laten stromen van de energie in je lichaam. Je lichaam is al heel, alleen mag er soms even iets aangeraakt worden om dat weer te mogen voelen. Weer terug naar wie jij in de kern bent. Alles in liefde en zachte aanrakingen. Zorgen dat je weer bij je energieke zelf kunt komen. Want door het liefdevol en energetisch masseren van de ander zul je merken dat ook jij die mooie en fijne energie kunt gaan voelen.

Laat je meenemen op deze prachtige reis in jezelf en draag al die zachte en liefdevolle energie over op de ander tijdens de massage.

 

Door: Anouk Doeschot met ondersteuning van Mandy Salesia.

Cursusduur: 1 dag.

Wanneer: zaterdag 11 februari 2023 / zondag 11 juni 2023.

Kosten: € 110,-

Inclusief lunch (heb je een allergie of intolerantie, geef deze dan door dan houden we daar rekening mee).

 

Ga met ons mee op jouw eigen energetische reis. We gaan er een mooie liefdevolle dag van maken. Na deze cursusdag ontvang je een certificaat van deelname en kun je de Energy Flowing massage gaan geven. Maximaal aantal deelnemers is 6.

 

Aanmelden Cursus

Cursusaanbod en klankschaal ligconcert