Klankschaal ligconcerten door Pascal Tenfelde en Anouk Doeschot

Klankschaalsessie

Hoe mijn “kindje” werd geboren!

 

Als Anouk vraagt hoe het tot stand is gekomen dat ik klankschaal ligconcerten ben gaan geven, vertel ik haar mijn verhaal. Ik ben bijna 25 jaar beroepsmilitair ( militair verpleegkundige) geweest en ben meerdere keren op uitzending geweest. Dat heeft er mede voor gezorgd dat er veel onrust en slapeloosheid is gecreëerd in zowel mijn lichaam als geest. In 2010 kwam ik in aanraking met Reiki, meditatie maar ook met klankschalen. Dat sprak mij zo aan en heeft mij enorm geholpen om de rust weer terug te vinden in mezelf. Omdat ik hier zoveel baad bij had vond ik dat ik dit anderen niet mocht ontnemen en is mijn “kindje” geboren.

 

Klankschaalsessie

 

Eerder gaf ik ook al klankschaal ligconcerten

 

Een aantal jaren heb ik dit mogen geven binnen een centrum. Daar was erg veel animo voor en ineens was er een moment waarop dit niet meer mijn eigen “kindje” voelde. Daardoor besloot ik om een ander pad te bewandelen. En besloot ik dit bij sauna Keizer te gaan doen in Oldenzaal. Niet helemaal in die versie, ik kan mijn gevoel en liefde er wel in kwijt. Elke donderdagavond kun je dan ook komen genieten van de sessie in de himalayasauna en de ontspannen ligversie in de rustruimte. Wat is het een super fijn gevoel als ik al die mensen in totale overgave kan zien liggen.

 

Nieuwe energie en nieuwe ideeën

 

Merk wel dat ik het erg miste om de totale klankschaal ligconcerten te mogen geven. Zelf liep ik al een tijdje rond met het idee, ik moet ergens een ruimte gaan huren en dit opnieuw leven inblazen. En ineens was ze daar, Anouk van Healthful by Anouk. Ze heeft een praktijk in gezondheid, balans en massage en dit is iets wat totaal bij mij past. We kregen contact en niet veel later zaten we al met elkaar om de tafel. Zij begrijpt precies wat ik bedoel als ik haar vertel over de klankschaal ligconcerten. Daarin vullen we elkaar echt aan.

 

Waarom klankschaal ligconcerten

 

Waarom dan perse klankschalen? Nou klankschalen zorgen ervoor dat je in een diepe ontspanning terecht komt. Het verbeterd je slaappatroon en verhoogd je energie. Het versterkt je zelfherstellend vermogen en zorgt ervoor dat er een balans komt tussen lichaam en geest. Uiteraard doet het nog veel meer voor je. Dat mag je komen ervaren. Denk je nu, dat wil ik ook ervaren. Dan ben je welkom op onze klankschaal ligconcerten. Deze geven wij samen, waarbij ik de klankschalen zal bespelen.

 

Twee keer per maand klankschaal ligconcerten

 

Dit doen wij twee keer in de maand, wisselend op de woensdagavond en de vrijdagavond. We beginnen om 19.30 met de inloop, je zoekt samen met Anouk een edelsteen uit (vertrouw op je eigen gevoel). Dan installeer je je, geniet 60 minuten van totale ontspanning en komt weer lekker bij met een kop kruidenthee. En dit alles voor maar € 25,-. Als je snel bent en je beslist om in oktober mee te doen, dan kun je 10% korting krijgen. Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de hoofdpagina van Healthful by Anouk, schrijf je in voor de nieuwsbrief en meld je bij haar aan. Dat kan via whatsapp 06-26621092 of via de mail anouk@healthfulbyanouk.nl en vermeld dat je gebruik wilt maken van de korting.

 

 

Geef je nu snel op voor oktober

 

De op dit moment geplande data zijn: woensdag 13 oktober 19.30 – 21.30, vrijdag 29 oktober 19.30 -21.30.