06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

 

 

 

Module lll – vertragen & speelsheid.

En dan ben je al bij module lll. Tot nu toe ben je bezig geweest met aarden & voelen, veiligheid & (aan) raken. Nu ga jij een stap verder en mag je nog meer vertragen dan je in de vorige modules al hebt gedaan. Jouw speelse kant mag tijdens deze module omhoog komen. Misschien is het buiten je comfortzone, juist daar ligt jouw groei. Je mag het spannend vinden, weet ook dat jij jouw grens bepaald. In de oefeningen en tijdens de massage. 

Tijdens deze module ga je in de ochtend jouw speelsheid losmaken, je mag gaan ontdekken dat jouw speelse kleine jongen of meisje er nog steeds is. Juist in de grote mensen wereld waarin we al zo serieus moeten zijn is het haast een must om ook stil te staan bij jouw innerlijke kind. Je gaat dus (weer) voelen wie jij in de kern bent. En hoe jouw energie en speelsheid weer mag stromen. 

Dit is echt een dag voor jezelf. Natuurlijk kun je deze massage ook bij  je partner en/of kinderen inzetten. Of wanneer je een eigen praktijk hebt. De intentie van de dag is vooral het openen van je eigen speelsheid en hierin vertragen.

Tijdens de cursus:

  • Leer je intuïtief een Energy Flowing massage te geven door middel van het invoelen van de energie van de ander en een liefdevolle massage met natuurlijke oliën.
  • Ga jij aan de slag met het openen van je speelsheid en het leren vertragen;
  • Ga je in de verdieping tijdens deze massage;
  • Mag je jezelf uitdagen om buiten je comfortzone te stappen;
  • Ontvang je een Energy Flowing massage;
  • Krijg je een cursusmap mee voor thuis.
Liefdesdroom

Energie laten stromen

 

Een Energy Flowing massage is een liefdevolle, energetische massage waarbij het gaat om het laten stromen van de energie in je lichaam. Je lichaam is al heel, alleen mag er soms even iets aangeraakt worden om dat weer te mogen voelen. Weer terug naar wie jij in de kern bent. Alles in liefde en zachte aanrakingen. Zorgen dat je weer bij je energieke zelf kunt komen. Want door het liefdevol en energetisch masseren van de ander zul je merken dat ook jij die mooie en fijne energie kunt gaan voelen.

Laat je meenemen op deze prachtige reis in jezelf en draag al die zachte en liefdevolle energie over op de ander tijdens de massage.

 

Door: Anouk Doeschot met ondersteuning van Mandy Salesia.

Cursusduur: 1 dag.

Wanneer: zaterdag 10 september 2022 / zondag 13 november 2022 / zondag 12 maart 2023 / zaterdag 10 juni 2023.

Kosten: € 110,-

Inclusief lunch (heb je een allergie of intolerantie, geef deze dan door dan houden we daar rekening mee).

 

Ga met ons mee op jouw eigen speelse & energetische reis. We gaan er een mooie liefdevolle dag van maken. Na deze cursusdag ontvang je een certificaat van deelname en kun je de Energy Flowing massage gaan geven. Maximaal aantal deelnemers is 6.

 

Aanmelden Cursus

Cursusaanbod en klankschaal ligconcert