06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

 

 

 

Energy Flowing module l – aarden & voelen

Ben jij ook zo toe aan een dag voor jezelf? Even lekker mogen onderdompelen in nieuwe energie. Genieten van een dag vol meditatie en massage. Lekker mogen masseren en ook een hele fijne massage mogen ontvangen. Dan is deze dag echt iets voor jou!

In mijn werk als lichaamsgerichte therapeut merk ik dat veel mensen behoefte hebben aan aanrakingen. De zogenaamde “huidhonger” die gestild mag worden. Mede daardoor heb ik deze cursus ontworpen. Zodat je kunt leren om weer bij jezelf te komen. Verstilling zoeken in jezelf. Weer voelen wie jij in de kern bent. En hoe jouw energie weer mag stromen. Waardoor je ook beter in je vel komt te zitten.

Mocht je het fijn vinden, dan kun je deze massage thuis inzetten bij je partner en/of kinderen. Of wanneer je een eigen praktijk hebt.

Tijdens de cursus:

  • Leer je intuïtief een Energy Flowing massage te geven door middel van het invoelen van de energie van de ander en een liefdevolle massage met natuurlijke oliën.
  • Reiken we je handvaten aan om je eigen energie en die van een ander te voelen
  • Ga je de basistechnieken van een energetische massage leren
  • Leer je hoe je je eigen energie bij jezelf kunt houden
  • Ontvang je een Energy Flowing massage
  • Krijg je een cursusmap mee voor thuis
Liefdesdroom

Energie laten stromen

 

Een Energy Flowing massage is een liefdevolle, energetische massage waarbij het gaat om het laten stromen van de energie in je lichaam. Je lichaam is al heel, alleen mag er soms even iets aangeraakt worden om dat weer te mogen voelen. Weer terug naar wie jij in de kern bent. Alles in liefde en zachte aanrakingen. Zorgen dat je weer bij je energieke zelf kunt komen. Want door het liefdevol en energetisch masseren van de ander zul je merken dat ook jij die mooie en fijne energie kunt gaan voelen.

Laat je meenemen op deze prachtige reis in jezelf en draag al die zachte en liefdevolle energie over op de ander tijdens de massage.

 

Door: Anouk Doeschot met ondersteuning van Mandy Salesia.

Cursusduur: 1 dag.

Wanneer: zondag 11 september 2022 / zaterdag 12 november 2022 / zondag 15 januari 2023 / zaterdag 8 april 2023 / zondag 9 april 2023 van 09.30 – 17.00 uur.

Kosten: € 110,-

Inclusief lunch (heb je een allergie of intolerantie, geef deze dan door dan houden we daar rekening mee).

 

Ga met ons mee op jouw eigen energetische reis. We gaan er een mooie liefdevolle dag van maken. Na deze cursusdag ontvang je een certificaat van deelname en kun je de Energy Flowing massage gaan geven. Maximaal aantal deelnemers is 6.

 

Aanmelden Cursus

Cursusaanbod en klankschaal ligconcert