Energie Flowing massage module ll

Tijdens deze eendaagse Energy Flowing massage cursus module ll leer je om te mogen voelen wie jij in de kern bent. Tijdens deze dag gaan we je laten voelen hoe je nog dieper bij jezelf kunt komen en die energie mag laten stromen tijdens de massage.

Met deze Energy Flowing massage cursus module ll heb jij de mogelijkheid om je verder te verdiepen in de massage. Nadat je zowel de eerste module als de tweede module hebt gevolgd ben je in staat om een complete energetische massage te geven. Deze massagevorm kun je intergreren in je praktijk als lichaamsgerichte therapeut. Of gewoon thuis voor je partner of kind (eren). 

Tijdens de cursus:

  • Leer je intuïtief een Energy Flowing massage te geven door middel van het invoelen van de energie van de ander en een liefdevolle massage met natuurlijke oliën;
  • Gaan we bezig met meditatie, aarden en voelen;
  • Ga je leren dat je aan het eind van de dag een complete massage kunt geven;
  • Leer je hoe je je eigen energie bij jezelf kunt houden;
  • Ontvang je een Energy Flowing massage;
  • Krijg je een cursusmap mee voor thuis.
Liefdesdroom

Energie laten stromen

 

Een Energy Flowing massage is een liefdevolle, energetische massage waarbij het gaat om het laten stromen van de energie in je lichaam. Je lichaam is al heel, alleen mag er soms even iets aangeraakt worden om dat weer te mogen voelen. Weer terug naar wie jij in de kern bent. Alles in liefde en zachte aanrakingen. Zorgen dat je weer bij je energieke zelf kunt komen. Want door het liefdevol en energetisch masseren van de ander zul je merken dat ook jij die mooie en fijne energie kunt gaan voelen.

Laat je meenemen op deze prachtige reis in jezelf en draag al die zachte en liefdevolle energie over op de ander tijdens de massage.

 

Door: Anouk Doeschot.

Cursusduur: 1 dag.

Wanneer: zaterdag 29 mei van 9.30 uur tot 17.00 uur. Zaterdag 25 juni van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Kosten: € 110,-

Inclusief lunch (heb je een allergie of intolerantie, geef deze dan door dan houden we daar rekening mee).

 

Ga met ons mee op jouw eigen energetische reis. We gaan er een mooie liefdevolle dag van maken. Na deze cursusdag ontvang je een certificaat van deelname en kun je een complete Energy Flowing massage gaan geven. Maximaal aantal deelnemers is 4.

 

Aanmelden Cursus

Cursusaanbod en klankschaal ligconcert