06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

 

 

 

Energie Flowing module ll – veiligheid & (aan) raken

Heb jij na de eerste module ook zoveel zin om verder te mogen ontdekken hoe je nog dieper bij jezelf kunt komen? Dat je mag leren om je eigen energie bij jezelf te houden. In deze drukke maatschappij is dat erg belangrijk, want we krijgen per dag enorm veel prikkels binnen. En heb je gewoon zin om weer fijn (aan) geraakt te worden? Dan is ook deze module op jouw lijf geschreven.

Tijdens deze dag gaan we dieper in op de energievelden om ons heen. Bestaat de dag uit een korte meditatie, een oefening om jezelf beter te beschermen tegen je energie verlies en de energie van een ander. Gaan we in de middag aan de slag met het masseren van de voorkant. En ontvang je natuurlijk ook een hele fijne energetische massage!

Tijdens de cursus:

  • Leer je hoe je een liefdevolle Energy Flowing massage geeft;
  • Ga je bezig met energievelden om je heen en leer je je eigen energie bij je te houden;
  • Kun je na deze module een complete massage geven;
  • Ontvang je een Energy Flowing massage;
  • Krijg je een cursusmap mee voor thuis;
  • Ga je naar huis met een certificaat van deelname.
Liefdesdroom

Energie laten stromen

 

Een Energy Flowing massage is een liefdevolle, energetische massage waarbij het gaat om het laten stromen van de energie in je lichaam. Je lichaam is al heel, alleen mag er soms even iets aangeraakt worden om dat weer te mogen voelen. Weer terug naar wie jij in de kern bent. Alles in liefde en zachte aanrakingen. Zorgen dat je weer bij je energieke zelf kunt komen. Want door het liefdevol en energetisch masseren van de ander zul je merken dat ook jij die mooie en fijne energie kunt gaan voelen.

Laat je meenemen op deze prachtige reis in jezelf en draag al die zachte en liefdevolle energie over op de ander tijdens de massage.

 

Door: Anouk Doeschot met ondersteuning van Mandy Salesia.

Cursusduur: 1 dag.

Wanneer: zondag 9 oktober 2022 / zondag 12 februari 2023 / zondag 21 mei 2023 van 09.30 – 17.00 uur.

Kosten: € 110,-

Inclusief lunch (heb je een allergie of intolerantie, geef deze dan door dan houden we daar rekening mee).

 

Ga met ons mee op jouw eigen energetische reis. We gaan er een mooie liefdevolle dag van maken. Na deze cursusdag ontvang je een certificaat van deelname en kun je een complete Energy Flowing massage gaan geven. Maximaal aantal deelnemers is 4.

 

Aanmelden Cursus

Cursusaanbod en klankschaal ligconcert