06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Agenda

Klankschaal ligconcert

Klankschaal ligconcert (incl. edelsteen naar keuze) Maandag 15 januari zijn nog 2 plekken beschikbaar.

In een ontspannen omgeving even helemaal tot rust komen. Al je zintuigen voor je laten werken om tot diepe ontspanning te komen. Bij binnenkomst zal Anouk met jou je eigen persoonlijke edelsteen uitzoeken. Waarna Pascal de klankschaalsessie van ongeveer een uur zal verzorgen. Na de sessie mag je in alle rust en stilte bijkomen met een kopje thee. 

Informatie

Inclusief

  • water/thee
  • edelsteen naar keuze (niet bij de specials)
  • bij de specials is er elke keer iets anders leuks 
  • gebruik maken van alle benodigdheden

Prijzen

– Klankschaal ligconcerten van ongeveer 90 minuten inclusief edelsteen naar keuze: € 30,-

– Zomereditie klankschalen in de natuur van ongeveer 120 minuten inclusief iets lekkers: €35,-

– Klankschaal ligconcert kerstspecial van 120 minuten inclusief cadeautje: € 35,-

Ervaringen

Wat zij zeggen

Danique

Wauw! Wat een bijzonder avond. Eerst kom je binnen en krijg je een prachtige steen. Ik had de opaliet. De steen geeft je het gevoel van zelfvertrouwen, geborgenheid, veiligheid en harmonie. Nou ik dacht zo kan ik de sessie wel in gaan. Stiekem vond ik het best wel spannend. We waren met een klein groepje en mochten lekker gaan liggen. Pascal nam ons mee in een meditatie en klankschalen. Eerlijk dit kan ik niet in woorden uitleggen en moet je lekker zelf gaan ervaren. Meer dan een uur later en een hele reis in mezelf te hebben gemaakt, word ik wakker. Anouk (die altijd graag voor iedereen zorgt) brengt ons een lekker kopje thee en wat fruit. Zo ff lekker bijkomen. Helemaal relaxed ga ik naar huis.

Gemma

“Afgelopen week heb ik bij Healthful by Anouk een klankschaal ligconcert van Pascal TenFelde mogen bijwonen. En wat had hij de sessie prachtig in elkaar gezet! Pascal had een inleidende meditatie voorbreid, die over liep in het klankbad. Zijn schalen verspreidde hij door de ruimte waardoor je echt ging “uitreiken” naar de geluiden en de wereld om je heen verder vergaat. Compleet ontspannen, heerlijk. Anouk en Pascal waren beiden heel erg gastvrij en er werd goed voor je gezorgd met water en thee en zelfs een stukje fruit na afloop. Bij de ontvangst was er een schaal met zakjes mineraalstenen waar je er een op gevoel uit mocht kiezen om bij je te houden. Mineraalstenen hebben elk hun eigen krachten en dit concept sloot prachtig aanop het geheel. Dankbaar voor het verkregen ontspanning, de warme ontvangst en gesprekken.”

Petra

“Daar was die dan, de avond waar ik me voor had opgegeven. Klankschalen, even de ontspanning die ik mijn hoofd en lichaam zo gunde. Bij binnenkomst werd ik hartelijk welkom geheten door Anouk en Pascal. Er lag een steen klaar, uitgezocht door Anouk. Deze bleek perfect te passen bij mij. Heb de steen onder het kussen gelegd en ben gaan liggen. Pascal begon te vertellen, rustige ademhalingen, ontspannen, en bracht ons in gedachten naar plek waar we al onze stress konden laten varen en mochten zijn wie we zijn. De Klankschalen werden gepakt, deze stonden voor we begonnen al uitgestald, en was benieuwd wat deze geluiden en trillingen bij mij teweegbrachten. De geluiden en trillingen kwam zekers binnen, vooral bij mijn hoofd en die mij weer in balans brachten. Zo verliep eigenlijk de rest van de avond, Het fijne was dat we ieders onze ervaring van die avond met elkaar konden delen. Ik ben in balans en zeer loom van de sessie naar huis gegaan. Nu wachten op de volgende keer.”

Take your time

Gun jezelf ook een klankschaal ligconcert