06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl
Healthful by Anouk

Aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Zomervakantie

De zomervakantie staat binnenkort voor de deur en de geplande vakantie kan in de meeste gevallen helaas niet doorgaan. Je merkt dat je wel behoefte hebt om tijd voor jezelf te nemen. Het hele jaar door heb je hard gewerkt en juist in de afgelopen periode. Het heeft veel van je energie gekost en je bent er aan toe om jezelf op te laden. Gun jezelf dan om in deze 6 weken van de zomervakantie je lichaam weer in balans te krijgen en je energie weer op te laden. Of misschien is dit juist wel het moment voor jou om eindelijk de stap te zetten om af te vallen.

Dan is dit het moment om met mij in contact te komen. En dan vraag je je af hoe het met mijn openingstijden zit deze zomer. Nou dan heb ik goed nieuws voor je! Want ik werk de hele zomer gewoon door.

Aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Wel zijn er andere openingstijden, welke dat zijn lees je hieronder.

In de eerste drie weken van de zomervakantie, dus vanaf maandag 6 juli tot en met maandag 27 juli gelden de volgende openingstijden en dagen.

Maandag: 12.00 – 18.00 uur (locatie Hengelosestraat)
Dinsdag: op aanvraag
Woensdag: gesloten
Donderdag: op aanvraag
Vrijdag: 12.00 – 18.00 uur (locatie Hengelosestraat)

In de tweede helft van de zomervakantie, dus vanaf dinsdag 28 juli tot en met vrijdag 14 augustus gelden de volgende openingstijden en dagen.

Maandag: 9.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 9.00 – 17.00 uur
Woensdag: op aanvraag
Donderdag: 9.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 12.00 – 18.00 uur (locatie hengelosestraat)

Wil jij in de tweede helft van de zomervakantie je afspraak liever op een avond, neem dan contact met mij op. Dan kijken wij samen naar een mogelijke oplossing. 

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk