06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Onbalans door ongezonde voeding 

Vermoeid, weinig energie en geen zin om te koken. Dat zijn klachten die ik vaak in mijn praktijk hoor en dat kan onder andere komen doordat je te weinig gezonde voedingsstoffen in je lichaam krijgt. Je lichaam is gewoonweg niet in balans.  Misschien herken jij je wel in de volgende stelling; “ik heb de hele dag al zo hard gewerkt en heb daardoor geen zin om een gezonde maaltijd te bereiden. Ik haal even snel een ongezonde hap of laat iets bezorgen. Morgen heb ik vast veel meer energie en dan kook ik gewoon weer een gerecht vol vitaminen en mineralen”.

Suikers

Het is zo dat wanneer we geraffineerde suikers binnenkrijgen, dus de ongezonde variant, ons lichaam steeds meer naar vraagt. Misschien heb je dat ook wel eens, dat wanneer je vaak op een dag eet of veel fruitsuikers en ook nog chips/koek/snoep binnen krijgt, dat je dan steeds sneller honger gaat krijgen? Je voelt je dan even heel erg fijn, dat is een suikerrush waarna je energielevel enorm omlaag schiet. Klachten zijn dan vermoeidheid, je bent niet vooruit te branden en kunt er zelfs chagrijnig van worden. Onbalans?

voeding tegen stress
NLP voor een betere balans

Jouw lichaam ervaart een onbalans. Zou je willen weten hoe je dit oplost? Daar zijn een aantal mogelijkheden voor. Ten eerste een online NLP training, waarmee je niet alleen je voeding in balans brengt, ook je denkwijze. Je gaat leren ervaren om negatieve gedachten over voeding om te buigen in positieve. Waardoor je veel meer energie hebt aan het eind van de zeven weekse online training en waarbij je stap voor stap wordt meegenomen in het proces. In deze training zit ook een module verwerkt waarin voeding de hoofdrol speelt.

Liever persoonlijke begeleiding?

Ten tweede is er een andere mogelijkheid om met voeding en energie aan de slag te gaan is. Dit is dat je persoonlijke begeleiding van mij te krijgen. Je krijgt handvatten over welke voeding goed voor jou is. Daarnaast zal ik met jou in overleg gaan of we hier voetreflexmassage of ontspanningsmassage bij in gaan zetten. Dit is een effectief gebleken middel om je lijf weer de balans te geven die het zo hard nodig heeft.

Wil jij meer over de online training NLP passie en energie weten? Of ga je toch liever voor persoonlijke begeleiding, die voor het grootste deel wordt vergoed door je zorgverzekeraar? Neem dan nu contact met mij op. Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk