06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Massage na doorgemaakte Corona geeft je vernieuwde energie

 

Massage na doorgemaakte Corona is belangrijker dan jezelf zou denken. Je hebt net Corona doorgemaakt en je lichaam is totaal uit balans. Misschien heb je nog wel een aantal restverschijnselen zoals vermoeidheid overgehouden of is je menstruatie uit balans. Juist dan is het erg belangrijk om te zorgen dat je immuunsysteem zo snel mogelijk weer de oude wordt en nog sterker en gezonder dan voorheen.

 

Helaas weet ik wat het is om zo ziek te zijn

 

Zelf kan ik meepraten over wat het is om Corona te hebben gehad, ik lag wel acht dagen met koorts op bed. Daarnaast enorm misselijk, wou en kon ik niet meer goed eten en drinken. Echt ik ben twee weken flink ziek geweest. En dan zeg ik het nog heel voorzichtig. Want je zit er niet op te wachten welke klachten ik allemaal heb gehad. Misschien vind je het wel interressant wat ik er aan gedaan heb om te zorgen dat mijn energie weer omhoog is gegaan.

 

Dus plande ik zelf een massage in na Corona

 

Op het moment dat ik de deur weer uit kon na twee weken en ik op de vermoeidheid na zo goed als er weer was, plande ik een energetische massage in bij mijn collega. Doordat ik natuurlijk mijn eigen praktijk heb, kozen we ervoor om de 90 minuten durende massage daar te doen. De warme uitstraling, voorverwarmde massagetafel, warme olie en heerlijk de diffuser aan met de geur mandarijn rood. En niet te vergeten alle edelstenen die in de ruimte liggen en daarmee hun werking afgeven.

 

Massage na Corona

Loslaten is het enige wat je hoeft te doen

 

En dan mag ik zelf gaan ervaren wat de massage met mij doet. Uiteraard heb ik al vaker een massage van Pascal gehad, toen zat ik lekker in mijn vel. Dus stiekem vond ik het spannend deze keer. Kan mijn lichaam het wel aan, wat komt er allemaal uit. Wat als ik nog slechter word in plaats van beter. En dan voel ik zijn warme handen op mijn hoofd. Zak ik diep in de ontspanning en laat alles los. Wanneer ik op mijn rug lig begin ik te schokken. Eerst heel rustig en dan wordt het steeds intenser. Mijn benen schudden ongecontroleerd en ik laat het gebeuren. Gelukkig herken ik wat er gebeurd en vind ik het niet eng. Ik mag alles loslaten wat niet meer nodig is.

 

Massage met klankschalen

 

Wanneer we richting het einde gaan pakt Pascal zijn klankschalen erbij en slaat deze aan. Hij laat de trilling van de schalen zijn werk doen en ik voel ze als golven door mijn lichaam gaan. Na de massage praten we over onze beide ervaringen. Dan vraag ik hem wat heb je gevoeld? Mijn kasteel waar ik woon daar mag de ophaalbrug van naar beneden. Laat anderen toe, ook die er niks te zoeken hebben, die gaan vanzelf wel weer weg. Met andere woorden onderzoek wie er wel of niets bij mij te zoeken hebben. Omarm degene die het waard zijn om in mijn kasteel te komen en neem afscheid van wie of wat niet dient. Dus dag Corona en welkom tijd en energie voor mezelf.

 

Kies vaker voor jezelf met een massage

 

De dag erna was even erg intens en daarna knapte ik op. Ja ik moet mijn energie nog verdelen en dat is niet zo gek. Daarom ga ik deze maand meer voor mezelf kiezen, waaronder in de vorm van massages ontvangen. Inmiddels heb ik voor mezelf voor komende maandag een voetreflexmassage bij mijn andere collega gepland. Massage na Corona is zo goed om te doen.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande verhaal, maak dan nu een afspraak bij mij voor een haptische (energetische) of voetreflexmassage en zorg ervoor dat je je weerstand en immuunsysteem weer up to date krijgt.