06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Healthful by Anouk

Lichaams-gerichte therapie

Lichaamsgerichte therapie

Massage, de lichaamsgerichte therapie die zowel klachten als ontspanning aanpakt. Voor elke soort klacht en of dit nu fysiek of mentaal is, is er weer een ander soort massagevorm. Merk jij dat je spieren vastzitten kies je misschien het liefst voor een traditionele massage. Terwijl je klachten hebt van een burn-out, stress of angststoornissen ga je liever op een heel ander vlak aan het werk met een haptische (energetische) massage. Wat je klacht ook is, er is bijna altijd wel een vorm die aansluit bij jouw wens. Lees hieronder wat de verschillende vormen zijn en wat jou aanspreekt. En boek dan gelijk jouw favoriet! Twijfel je nog? Neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

Voetreflexologie

VoetmassageMassage gericht op de reflexpunten in je voeten. Waardoor je het lichaam in balans brengt en klachten kunt oplossen. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, vermoeidheid of stress.

Lymfedrainage

Lymfedrainage

Het lymfesysteem wordt door zachte strelingen in gang gezet en voert zo de afvalstoffen af. Goed voor onder andere slaapproblemen, vocht vasthouden en net na operaties.

Klassieke massage

Massage Lonneker

De spieren worden met warme olie gemasseerd waardoor er een diepe ontspanning wordt ervaren. Klachten zoals spierpijn, rugpijn en vermoeide benen worden hiermee aangepakt.

Energetische massage

Massage Oldenzaal

Energetische massage of ook wel haptische massage werkt helend op alle lagen van het lichaam en het bewustzijn. 

Psoas & buik massage

Psoas

Tijdens de psoas & buikmassage mag je leren loslaten en mag je de liefde voelen die weer mag stromen.

Cupping massage

Cupping massage

Na cupping therapie voel je gelijk meer bewegingsvrijheid in je body & mind.

Contra-indicaties

Sommige behandelingen hebben zoals ze noemen contra-indicaties. Dat betekent dat niet iedereen ze mag ondergaan. Omdat we spreken van absolute contra-indicaties en plaatselijke contra-indicaties, staat dit niet standaard in de beschrijving. Koorts en griep zijn altijd indicaties waarbij er nooit gemasseerd mag worden. De afspraak dien je dan altijd af te zeggen. Ook mag je geen 2 behandelingen op een dag ondergaan. Je lichaam is daarna namelijk druk bezig met in balans komen.

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk