06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Voetreflexmassage als energie-booster

 

Voetreflexologie helpt uitstekend als je je immuunsysteem een boost wilt geven. De herfst en winter zijn de maanden waarin we wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Van de overgang van de zomer naar de herfst krijgt ons lichaam te maken met een omschakeling. De jas moet ineens weer uit de kast, de regen laat zich afwisselend zien met enorme kou. En wat helpt er dan beter dan een goede voetreflexmassage.

 

Voetreflexmassage elke maand

 

Door het jaar heen raad ik aan om elke maand een afspraak te plannen voor reflexologie. Dit puur om je weerstand op peil te kunnen houden. En in de herfst en winter zou je zelfs even voor een boost gaan. Zo’n vier tot zes weken achter elkaar elke week even langskomen voor een sessie voetreflexologie. Waardoor je de herfst en winter goed door kunt komen.

 

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage

Ook voor hele andere klachten zoals vermoeidheid

 

Wist je dat er onder je voeten en op je voeten heel veel punten zitten die in verbinding staan met je lichaam. Zo kun je zelfs specifiek op klachten behandelen waar jij last van hebt. Dus niet alleen voor een boost of als onderhoud is dit handig. Ook voor klachten als slapeloosheid, hoofdpijn, allergieën en afvallen kies je voor een drukpuntmassage.

 

Voetreflexmassage in combinatie met voeding

 

Samen met een stuk voeding en vitaminen help ik jou door de herfst en winter heen. Denk bijvoorbeeld aan Vit D en K in een vloeibare variant. Of magnesium die je helpt je stresslevel laag te houden. Door een combinatie van meerdere factoren zorg jij dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Want dit gure weer zorgt ervoor dat je lichaam veel te lijden heeft. En wat is er fijner dan je te laten masseren aan je voeten en een energie boost te krijgen.

 

Dus maak nu je afspraak en kies voor die energie-booster voor je immuunsysteem!