06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl
Je bent pas bevallen en als alles weer een beetje op de rit is dan kom ik in beeld. Met een massage na de bevalling, want een heerlijke ontspannende massage is erg belangrijk voor je lichaam. Ik ga ervoor zorgen dat jij weer lekker in je lichaam komt te zitten.

 

Tijd voor jezelf

 

Ook is er altijd tijd om je verhaal te delen met mij als je dat fijn vind. Het allerbelangrijkste vind ik dat jij op de tafel tot totale ontspanning mag komen. Je hoeft even niks, je mag ervaren wat de haptische massage voor jou kan betekenen. Misschien val je bijna in slaap of vloeien je tranen door alle vastzittende emoties van de zwangerschap en bevalling. Alles is goed, laat het lekker gebeuren. Weet dat ik er voor je ben en dat je gedragen wordt door de verwarmde massagetafel onder je.

 

 

Wanneer je lichaam naar nieuwe energie snakt!

 

Je kent als kersverse moeder vast de vermoeidheid in je lichaam wel. En niet alleen de vermoeidheid, misschien heb je wel net een hele zware bevalling achter de rug. Dus naast de vermoeidheid voelt je lichaam beurs aan. Is je slaappatroon heel anders omdat je misschien vaker moet plassen in de nacht en je baby wakker wordt omdat het honger heeft of een vieze luier. Misschien heb je het geluk dat je partner een deel kan overnemen, hoe dan ook, je lichaam heeft veel te verduren gehad. Ook mentaal doet je nieuwe leven veel met je. Loopt je oudste door het huis en wil aandacht en komt de hond ook nog even om de deur kijken waar het vrouwtje is. Al met al je lichaam snakt naar nieuwe energie.

 

Massage na de bevalling

 

Als je dan een periode verder bent en met de kleine gaat alles goed, mag je weer een weg vinden in het alledaagse ritme. Wat zeker niet altijd even makkelijk is. Juist dan is het belangrijk dat jij voor een massage na de bevalling kiest. Door weer tot ontspanning te komen en alle stress uit je lichaam te laten masseren, kan je weer meer jezelf zijn. En als jij je ontspannen voelt kan je baby dat ook. Baby’s voelen heel erg goed de spanning van hun moeder aan, helemaal als ze borstvoeding krijgen.

 

Dus plan nu een afspraak in voor jezelf en laat mij je meenemen in de ontspanning. Mijn praktijk ligt centraal gelegen in Enschede aan de Buurserstraat 216 in Enschede. De praktijk is geopend en je consult wordt in de meeste gevallen een groot deel vergoed door de zorgverzekeraar.