06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Haptische massage een complete belevenis

 

Stel je maar eens voor dat je tijdens de haptische massage op de verwarmde massagetafel ligt en je je ogen sluit. Je ademt een paar keer diep in door je neus en uit door je mond. Warme handen die jouw lichaam masseren en ondertussen ga jij met jouw gedachten naar die ene mooie plek waar jij je veilig voelt. Waar alle emoties mogen komen zoals ze zich aandienen. Ondertussen hoor je de kabbelende zee of de wind op de achtergrond die jou meeneemt. En ruik je sinaasappelbomen en voel je de warme zon op je huid. Die veilige plek is de plek waar jij altijd naar terug kunt gaan. Op elk moment van de dag.

 

“Massage creëert rust in jouw gedachten”

 

Belangrijk om die massage te plannen voor jezelf

 

En juist om die veiligheid, groei in jezelf te mogen ervaren en je batterij weer op te laden is het erg belangrijk om af en toe een moment voor jezelf te plannen. Door de massage kom jij tot die diepe ontspanning. Ga je stralen en kun jij de hele wereld aan!

 

Haptische massage

 

Haptische massage om bij jezelf (terug) te komen

 

Haptische massage is bij uitstek het meest geschikte massage wanneer je je lusteloos voelt en voor jezelf wilt leren kiezen. Door met aandacht naar je eigen lichaam te gaan tijdens de massage leer je te voelen. Ga je uit je hoofd en merk je pas echt wat jij nodig hebt of misschien wel heel erg mist. Met volle aandacht ervaar je wat de aanraking van mijn handen op jouw huid doen. En dat samen met de rustgevende muziek en de geurende olie is mijn massage niet zomaar een massage. Het is een belevenis.

 

Massage voorkomt klachten

 

Dus om te voorkomen dat jij uitgeput bent en uit balans raakt, kies je er juist voor om voor jezelf te zorgen. En daar is haptische massage erg geschikt voor. Je gaat er weer door stralen, je energie komt terug. Je kunt alles weer aan en vooral, je kiest voor jezelf. Want jij staat bovenaan je eigen – ik ben de belangrijkste –  lijst. Want wanneer jij weet hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, dan weet jij wat je nodig hebt en daardoor kun je dat ook aan de mensen om je heen geven. Ik zeg altijd als mama ‘die de spil is van haar gezin’ lekker in haar vel zit, dan zitten de anderen om haar heen ook goed in hun vel.

 

Wacht niet tot jouw batterij leeg is. Dus pak je telefoon en bel mij voor het maken van jouw afspraak!