06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Massage bij Alopecia Androgenetica

 

Wanneer de warme stenen je lichaam raken en jij je volledig over kunt geven aan de ontspanning. Dit gebeurde er afgelopen week bij één van mijn cliënten. Ze was zelfs zover dat ze haar haarstuk dat ze al jaren draagt omdat ze Alopecia Androgenetica of wel haaruitval heeft, durfde af te zetten. Een mega overwinning voor haar en daardoor kon ze nog meer “haar”zelf zijn en tot de diepste ontspanning komen die ze hier ooit op de massagetafel heeft gevoeld.

 

Openstellen voor aanrakingen

 

Inmiddels heb ik al bijna twee jaar lang elke maand dezelfde cliënte op mijn tafel. Een wat jongere dame die het lastig vind om aangeraakt te worden door anderen. Helemaal in het begin als ze ergens onder behandeling komt. En zo begonnen we met de voetreflexmassage. Super mooi dat zij zich open durfde te stellen en ze werd steeds zekerder over alles. Na een aantal sessies vertelde zij over haar haarprobleem. Ze heeft Alopecia Andregenetica, een kaalheid die je normaal bij mannen ziet.

 

Haarwerk bij Alopecia

 

“Meen je dat echt”, vroeg ik haar toen ze het vertelde. Ik zie totaal niet dat jij een haarwerkstuk draagt. En toen was het ijs nog meer gebroken en stelde zij zich met de keer kwetsbaarder en open op. Was ze vaak mijn model als ik voor weer eens een nieuwe studie koos en ging ze gewillig liggen. Nog steeds wel elke keer met haar haarwerk op. We maakten deze dan vast en ik zorgde ervoor dat er geen olie in kwam. Tot afgelopen week! Want ze vertelde met trots dat ze haar eigen haren eraf had geschoren en liet mij zien hoe ze er dan uit ziet.

 

Genieten van een hotstonemassage zonder haarwerk

 

“Wow wat ben jij een mooie en krachtige vrouw” zei ik. Dit staat je erg goed. Natuurlijk snap ik ook dat je overdag je haarwerk draagt. Dat je dit gedaan hebt en zo hier op mijn tafel durft te gaan liggen daar heb ik respect voor. Het is natuurlijk ook zo dat ik de veiligheid heb gecreëerd waardoor ze dat heeft gedaan. Zij heeft er zelf voor gezorgd dat ze het eraf heeft gehaald en dit aan mij durfde te tonen. En zo genoot zij van een heerlijke hotstonemassage.

 

Massage bij Alopecia Androgenetica

 

Massage bij Alopecia Androgenetica

 

Dus denk je nu, ik heb ook een haarprobleem en ik vind het spannend om bij jou te komen liggen. Neem dan eens contact met mij op en dan hebben we het hier samen over. Zodat jij je net zoals mijn cliënte ook de stap durft te nemen en tot die diepe ontspanning kunt komen die jij nodig hebt.