06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Lang Leve de Liefde, deel ll!

 

Lang Leve de Liefde dag 2, de ochtend breekt aan en ik hoor boven gestommel. Ik lig nog lekker in bed en dan komt Arie even beneden in de slaapkamer. Als ik de gordijnen open doe gaan ook in de slaapkamer en de rest van het huis de lampen aan. Geen ontbijt op bed dus. In de pyjama schuif ik aan bij het ontbijt aan de bar. Ik geniet van het ontbijt in stilte. Iets waar ik veel behoefte aan heb in de ochtend. Dan hebben we het er over dat ik het moeilijk vind om mij open te stellen nadat ik best veel heb meegemaakt. Als Arie iets zegt raakt het mij en gaan de sluizen open. Op mijn meest kwetsbare moment laat ik mijn emoties zien. En laat ik mijn muur voor hem zakken.

 

En dan is Arie aan de beurt met zijn activiteit

 

Welke activiteit heb jij bedacht vraag ik hem en dan zegt hij dat ik daar toch niks aan vind. Aangezien ik de dag ervoor heb aangegeven dat ik totaal niet van zwemmen houd. Ah dat zwembad was dus toch geen dompelbad voor de sauna die we hebben. Als Arie dan aangeeft dat hij graag met mij een triatlon wil doen, zeg ik volmondig ja. Nog niet helemaal wetende wat mij te wachten staat. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg. Als ik terugkom met de wetsuite verkeerd om aan, rits dus voor, ja hoe krijg ik hem anders dicht! Gooit Arie mij over zijn schouders. En dan weet ik het, deze man heeft ballen en kan mij aan.

 

Even tijd voor onszelf

 

Wanneer zowel Arie als ik de triatlon hebben gedaan en ik als cadeautje een heerlijke doucheschuim van Marc Inbane krijg met scrubhandschoen, duik ik onder de douche. Arie gaat hardlopen in onze gym en zorg ik na de tijd voor een heerlijke gezonde lunch. We vinden beiden hetzelfde lekker en vullen elkaar goed aan op veel vlakken. Oh ja had ik al gezegd dat we al hebben geknuffeld en gezoend. Nou bij deze dan. Het voelt zo fijn en vertrouwd met hem. En dan komt het moment om te gaan verlengen of niet. Nog best een spannend moment. Dan geeft Arie aan met mij te willen verlegen in mijn grote liefdesavontuur. En geef ik op mijn beurt aan dat hij als hij wil die avond bij mij in bed mag slapen. Ja ook ik wil verlengen en uitzoeken wat dit tussen ons kan worden.

 

Lang Leve de Liefde

 

Verrassing in Lang Leve de Liefde!

 

En dan is het moment aangekomen dat we vrienden mogen uitnodigen. Bel ik mijn vriendin en vraag of ze als verrassing ook Stijn mee wil nemen naar Lang Leve de Liefde. Stijn heeft geen idee, ik was duidelijk geweest dat ik hem nog niet wil voorstellen aan mijn date. Het voelt zo goed met Arie dat ik in overleg met twee vrienden toch Stijn laat overkomen. We eten met zijn vieren, we kletsen, waarbij mijn lieve vriendin Marlon zegt dat hij de echte Anouk ziet en we zingen karaoke. Dan gaat Stijn aan de pooltafel een serieus gesprek aan met Arie en drinken Marlon en ik buiten een kop thee. Als de twee weer naar Enschede rijden, maken wij cocktails en duiken opnieuw de hottub in.

 

 

Dan is het tijd om te gaan slapen. Arie en ik liggen samen in één bed en dat al zo snel. We zoenen wat, knuffelen en vallen uiteindelijk in slaap. Lang Leve de Liefde. Op naar de volgende ochtend…. Gaan we als match de deur uit of niet?

 

Time to meet his friends

 

Dag drie, het laatste deel van mijn grote liefdesavontuur. Het is ochtend ik maak ons ontbijt nadat we al dik anderhalf uur in bed hebben liggen kletsen. We ruimen daarna snel op, want twee van zijn beste vrienden willen ook kennis maken met mij. En kijken hoe het met Arie gaat. Om indruk te maken bak ik mijn gezonde brownie en laat ik Arie mijn outfit en lingerie voor die dag uitkiezen. Het jurkje en setje met diepe decolleté is voor mij vanavond zegt hij. Oh en heel Nederland vergeten we even voor het gemak. Want na een goede dag heb je de camera’s al niet meer in de gaten.

 

 

Wat wordt onze keuze?

 

Als zijn vrienden komen kletsen we heel makkelijk een eind weg. Drinken we wat, spreek ik beide vrienden even apart van elkaar en laat ik één van de vrienden het huis zien. Ben ik gelijk al uitgenodigd in Gouda. En vinden ze beiden dat we echt een match zijn. Dat brengt mij gelijk bij het moment dat we moeten beslissen of we als match de deur uitgaan de volgende ochtend. Die ochtend vlogde ik en daarin gaf ik al aan, ik eet een bezemsteel op als we niet verlengen. Die bezemsteel hoefde ik niet op te eten en die middag kroop ik lekker even een uur onder de wol. Want ik kan je vertellen dat het echt intens is zo’n avontuur.

 

Wat een intens avontuur

 

Wat is dit een mooi avontuur in de liefde. Het is niet alleen mooi, het is intens, ik laat mijn muur steeds een beetje meer zakken en laat best wat tranen achter in het huis. Ik slaap slecht, krijg veel positieve prikkels en dan wordt het mij even teveel. Ik kan niet meer en kies ervoor om te slapen. Even opladen, daarna kletsen met een goede vriend en dan ben ik er wel weer aardig. Wat een mega rollercoaster is dit. Alleen het idee al dat je in je eigen favoriete tv-programma mee doet op zoek naar de liefde. Natuurlijk had ik op vier dagen gehoopt, je weet het niet van te voren. Van stoere Anouk ging ik naar een zachte Anouk. In het echt iemand zo snel dicht bij mij laten komen is enorm uniek, laat staan een onbekende man op televisie.

 

Onze laatste avond in het huis

 

Die avond is onze laatste avond en is de pooltafel verruild voor een mooie tafel. Die gedekt is met mooi tafellinnen en de weg ernaar toe heb ik allemaal kaarsjes neergezet voor mijn lieve date. Afgemaakt met de rozenblaadjes die ik die middag kreeg bij mijn lieve kaartje van Arie. We eten, we drinken, ik geef hem zijn kaartje en cadeautje en we genieten intens van onze laatste avond in het huis. Als Arie voor huisman speelt en alles opruimt duik ik de badkamer in. Kaarsjes aan, rozenblaadjes en dan duiken we het bad in met onze laatste biertjes. Ik kak in door het warme water en rond een uur of elf douchen we even en duiken het bed in voor onze laatste nacht samen.

 

 

Het allerlaatste verlengmoment

 

En dan breekt helaas onze laatste ochtend samen aan. Met een kop thee beginnen we dag, is hij met het ontbijt bezig en duik ik voor de laatste keer onze prachtige inloopdouche in. Op en top zit ik aan het ontbijt, pakken we daarna onze koffers in en hebben we voor het laatst ons verlenggesprek. Nou meer het gesprek dat we als match de deur samen uitlopen. In de grote wereld gaan we samen kijken hoe ons grote liefdesavontuur verder gaat. Hier zijn de beginnende kriebels begonnen en daar buiten gaan we die zonder camera’s verder ontdekken. Dan haalt Arie de Fletcher bon tevoorschijn en mag ik de tekst voor lezen. Ja hoor wat een super passende tekst voor onze vier dagen samen. En dan staan we op, knuffelen we elkaar nog een laatste keer in het huis en lopen hand en hand de deur uit.

 

Dank je wel mooi huis en Lang Leve de Liefde voor deze kans voor mijn grote liefdesavontuur! Wil je meer lezen over hoe het nu met ons gaat, hou dan de website in de gaten voor mijn volgende blog.