06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Klankschaalsessie, wat een intens mooie ervaring!

 

“Ik ben er” dat is wat ik Pascal app. Loop maar door is zijn antwoordt en ik weet nu al dat ik ga genieten van zijn klankschaalsessie. Eerst laat hij mij de ruimte zien waar hij masseert. Een mooie rustige ruimte in het sauna complex waar hij zowel opgietingen als klankschaalsessies verzorgd. En voor die klankschaalsessie ben ik hier vooral. Omdat Pascal en ik dit gaan opzetten binnen mijn eigen praktijk.

 

Klankschaalsessie in de sauna

 

Vanavond ben je mijn gast zegt hij en hij maakt mij wegwijs in het kleine maar gemoedelijke gebouw. Hier buiten kun je lekker zwemmen en geef ik om 18.45 klankschalensessie in de sauna. Dan ga ik eerst even aan de bar zitten om wat te drinken. Even bijkomen van een fijne maar drukke dag. Kom ik in gesprek met een mannelijke gast die hier wel vaker komt. En dan wenkt Pascal mij, ga je mee? Uiteraard! Wanneer ik met drie andere gasten van de sauna plaatsneem in de himalayasauna mag ik mijn ogen sluiten. Iets wat mij normaal goed af gaat, alleen vandaag ben ik vooral nieuwsgierig. Dan komt het punt dat mijn oogleden zwaar worden, mijn ademhaling rustig en ik ontspannen geniet.

 

Klankschaal

Bijkomen met een klankschaalsessie

 

Wanneer ik ondertussen een rondje opgietingen heb mee gedaan en het tijd is voor de klankschaalsessie in de rustruimte ben ik de tweede die plaats neemt op het fijne ligbed wat er staat. Een dekentje over en wachten tot iedereen er is die dit wil ervaren. Want een ervaring, dat is het! Ook hier merk ik dat ik stiekem kijk. Nou is dat ook niet heel erg gek aangezien Pascal en ik dit samen binnen mijn praktijk gaan opzetten. En dan is daar het moment dat hij mij zover heeft dat ik mijn ogen kan sluiten. Ik op reis en ontdekking in mezelf mag gaan. Dan staat daar die boom waar ik van hem heen mag gaan. Voor mij is het de boom van Winnie the Pooh. Één van mijn favorieten toen ik klein was.

 

Klankschaalsessie

 

Ik zit op een heerlijke ontspannen wolk

 

Als ik dan een half uur later mijn ogen langzaam mag openen kan ik hem alleen maar aankijken en mijn dankbaarheid aan hem tonen met één blik. Hij snapt mij volledig. Dus weet ik op dat moment 100 % zeker dat hij de man is waar ik mijn zakelijke avontuur mee aan wil gaan. Zo leuk dat dat geheel wederzijds is vanuit zijn kant. Ik loop de ruimte rozig uit, alsof ik op een wolk zit. Of nog beter onder de boom tussen de wortels. Geniet ik nog van een rondje lölly en drinken Pascal en ik nog een drankje aan de bar. Nemen we bij de auto afscheid met een dikke knuffel. En als ik opkijk zie ik een vallende ster. Dan is mijn avond compleet. De afspraak om ons nieuwe concept uit te werken hebben we inmiddels gehad en de data staan al gepland.

 

Wil jij zelf een klankschaal ligconcert meemaken?

 

Wil jij meer weten over onze klankschaal ligconcerten? Neem dan contact met mij op of kijk of mijn zakelijke facebook voor de dagen, tijden en kosten. Wist je dat als je voor mijn nieuwsbrief ingeschreven staat, je in de maand oktober 10% korting krijgt op je klankschaal ligconcert?

 

Klankschaal ligconcert