06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl
FEESTDAGEN STRESS!!

Iets wat we allemaal wel kennen. Lijstjes die door het hele huis heen liggen. Want wie komen er allemaal met de feestdagen. En dan heb ik het niet eens alleen over de Kerstdagen. Ook Sinterklaas en Oud & Nieuw zijn van die drukke dagen. Helemaal wanneer jezelf aan de beurt bent om het kerstdiner te bedenken en bereiden. En wanneer je bedacht hebt wat je op tafel zet met het eten, dan blijven er nog veel meer andere dingen over om over na te denken. Want heb je alle cadeautjes al in huis? En hoe zit het met de gedichtjes en voor sommigen zelfs surprises. Oh en vergeet je de kerstboom niet! Wanneer zet je die op. En doe je dat dan gezellig samen met je kinderen of ben je net zoals ik een echt dametje en is die kerstboom je eigen domein. Als ik er alleen al aan denk, begin ik haast gestrest te worden. Daarmee ben ik vast niet de enige.

KIES JIJ VOOR JEZELF

Wat doe jij eraan om de rust te bewaken in de drukke december maand? Want gun jij je ondanks deze drukke en hectische tijd ook eens tijd voor jezelf. Kijk en daar kom ik dan in beeld. In de hele maand december heb ik een aanbieding op het gebied van je voeten. Zo betaal je voor een totale voetreflexmassage maar liefst 70,- in plaats van 85,-. En betaal je voor een ontspanningsmassage geen 38,- maar 30,-. Omdat je voeten het in december al druk genoeg hebben. Klik hier om te lezen wat voetreflexmassage precies is.

VERGOEDINGEN

Omdat ik klachten behandel, krijg je aan het eind van je behandeling de rekening mee naar huis zodat je deze kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Meestal vergoeden zij een groot deel vanuit het aanvullende pakket. Kijk maar eens bij alternatieve geneeskunde. Ik zit bij beroepsvereniging BATC en wordt vergoed als natuurgeneeskundige of voetreflextherapie. Boek hieronder vandaag alvast je afspraak voor december. Niet alle tijdstippen zijn al vrijgegeven. Staat jouw tijdstip of dag er niet bij, neem dan contact op via de mail of bel naar 06-26621092.