06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Alles is energie, wat we zien en kunnen aanraken en ook wat we niet kunnen zien of aanraken. Niet iedereen kan iets met niet-tastbare energie zoals ik het noem. Als kind droomde ik altijd al dat de dingen ineens heel groot werden en heel dicht bij kwamen. Iets wat ik toen erg eng vond. En ook deja vu’s waren heel gewoon voor mij. Alleen het gezin waarin ik opgroeide stonden in mijn ogen anders in de wereld. Tastbare energie zou beter bij hun passen en daarom werd er ook niet over gepraat. Veel later toen ik net voor mijn 30e levensjaar zat merkte ik dat er meer was. In dromen kwamen er ineens overleden mensen tevoorschijn en ook als ik heel stil in bed lag hoorde ik hele verhalen in mijn hoofd. Soms dacht ik dat ik gek geworden was. Durfde hier lang niet over te praten. Bang hoe mensen naar mij zouden kijken. Ik ging voor mijn eerste burn-out destijds naar een haptonoom, ook ging ik naar mensen die verder keken dan wat er nu is, dus het niet-tastbare. Steeds verder verdiepte ik mij in de niet zichtbare wereld. Tenminste niet zichtbaar voor veel mensen.

De ontwikkeling in mijn reis

Zo liet ik regelmatig een spiritueel tekening maken, deed ik de reiki 1 cursus en ga zo maar door. Ik maakte kennis met de wereld van re-incarnatie en kreeg daar begeleiding in. Want wat ik al voelde klopte zonder dat de andere persoon daar al vanaf wist. Zo voelde ik tijdens mijn laatste relatie een enorme band met zijn overleden broer. En wanneer we samen op het kerkhof waren begon ik te huilen. Voelde ik de band tussen hem en zijn broertje of was er meer. Soms reden we er langs en vloog hij even door de auto heen om mij te laten weten dat hij er was. Achteraf bleek deze man een geliefde te zijn geweest in één van mijn eerdere levens. En liet hij helaas dat leven veel te vroeg om mij te redden. Net zoals dat hij in dit leven zijn geliefde en kinderen veel te jong moest verlaten om naar zijn niet aardse familie terug te keren. Het mooie is dat zijn hele familie in eerdere levens bij mij is geweest. Vandaar dat ik mij daar altijd thuis voelde. Helaas is soms een oud leven niet voldoende om in dit leven samen door te gaan.

Energie

Met sprongen vooruit

Ik kan wel zeggen dat ik de laatste twee tot 3 jaar enorme sprongen heb mogen maken in mijn eigen spirituele reis. Met begeleiding van mensen hier op aarde en degene die mij ontvallen zijn. Mijn lieve oma die ik nog steeds mis en mijn dochter uit de miskraam net voor Stijn. Met mensen die mij kennen kan ik hier gelukkig goed over praten. De cliënten in mijn praktijk durfde ik in het begin niks over deze Anouk te vertellen. En nog pas ik daarmee op! Waarom eigenlijk? Want dit is toch ook wie ik ben. Dat besefte ik mij afgelopen maandag in een Masterclass van Susan Brouwer. Ik trek aan wie ik aan wil trekken en ik ben wie ik ben.

Spiritualiteit tijdens mijn sessies

De cliënten die wel al een tijdje weten wie ik spiritueel ben zoeken mij ook steeds meer op. Soms krijg ik voor de sessie een naam door en komen we aan de praat en zo onzeker als ik nog ben, krijg ik steeds bevestiging dat het klopt wat ik doorkrijg voor de ander. Spannend vind ik dat wel, want als ik het nu eens niet goed heb? Ook dat mag, want juist door te leren mag ik dit stuk in mij laten ontwaken. Tijdens de massages stroomt mijn energie en ik denk dat dit juist iets is wat mijn behandeling/massage zo uniek maakt. Vind het leuk als cliënten terug geven hoe het is geweest. Laatst hoorde ik nog, toen je op het eind mijn voeten vasthield leek het wel alsof je mij in de lader stopte en zorgde dat ik opgeladen werd met energie. En juist dat is wat er gebeurt. De energie van het universum en diep in de aarde bundel ik en geef ik via mijn handen aan het lichaam door.

Dit is dus één van mijn passies!

Ondanks dat ik het spannend vind om dit zo te uiten merk ik dat ik er gelukkig van word. Dit is mijn passie! Zorgen dat jij weer goed in je vel komt te zitten, vol energie. En dat spirituele gidsen mij vergezellen tijdens een behandeling. Uiteraard ben ik niet bij elke sessie bezig met de overledenen. Wel met mijn hogere zelf die ervoor zorgt dat je met een fijn gevoel de deur uitgaat. Ook al heb ik daar met geen woord over gesproken tegen je.