06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Herken jij dat ook! Dat er zich een situatie voordoet waar jij niet voor gekozen hebt en waar jij in het grote geheel ook niet veel aan kunt veranderen? Dat je het gevoel hebt dat alles je maar overkomt! Dat je in een negatieve spiraal terecht bent gekomen en geen idee hebt hoe jij hier uit kunt komen?

Herkenning

Nou dat herkennen heel veel mensen op dit moment! Want we hebben niet gekozen voor het feit dat er nu een virus in de wereld is. Dat dit ons totaal uit het veld kan slaan. Dat laatste is juist iets waar we wel invloed op hebben. Je kunt gaan duwen en trekken,

de omstandigheden veranderen niet. Alleen de manier hoe jij er mee om gaat kun je veranderen. In plaats van er tegen te vechten, logisch nadenken is natuurlijk iets anders, kun je het ook omarmen. Omarm dat je nu meer thuis bent, dat je je kinderen kunt zien opgroeien, dat je tussendoor ook al werk je thuis, ze even een kus of knuffel kunt geven.

Doe wat al lang in je planning ligt

Mag en kun je niet werken zoals je dat gewend bent, ga dan kijken of je iets anders kunt gaan doen in die tijd. Plan een online studie, ga een training volgen, pak dat boek uit de kast die er al jaren ligt. Schrijf zelf een training of ruim je huis op. Uiteraard snap ik alle zorgen die we hebben, want het is zeker niet rooskleurig als we in de problemen komen rondom de financiën. Weet dat je niet overal invloed op hebt en dan juist creatief mag worden. Angst, hoge bloeddruk, dat zijn vormen van stress en stress is killing weten we. Dus laat alsjeblieft los en doe wat er binnen jouw mogelijkheid ligt. Kijk niet de hele dag het nieuws, deel niet van allerlei berichten waar je niks aan hebt.

Blijf gezond

Ik wens jullie allemaal enorm veel gezondheid, omdenken en dat we snel terug mogen naar het aanraken, knuffelen, bij elkaar mogen zijn! Want aanrakingen zijn zo enorm belangrijk!! Voor nu, knuffel jezelf eens, geef jezelf een kusje op je hand, heb jezelf lief mooi mens! ♥️