06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Peptalk voor je lichaam

 

Kom op, je kunt het, echt waar! Dat zijn woorden die dienend zijn als peptalk voor je lichaam. Want als jij in jezelf gelooft dan doet een ander dat ook. Dan straal je, draag je het uit en wanneer jij straalt kan je de hele wereld aan. Of in ieder geval je eigen deel op deze wereld. En als je nu denkt, wat is zij optimistisch en zo werkt het in mijn wereld niet. Dan moeten we daar maar eens snel verandering in brengen.

 

In gesprek met

 

Vanavond sprak ik één van mijn cliënten nog even. Een super lieve en zorgzame dame. Toen ik haar leerde kennen oogde zij als iemand die enorm sterk in het leven staat. En stiekem was ik erg onder de indruk van haar verschijning. Mooi, slank, zelfverzekerd en wat een prachtige bos haar. Dat bleek stiekem een beetje een buitenkant te zijn. Zeker is ze mooi en slank en heeft ze een prachtige bos haar. Dat zelfverzekerde dat vond ze lastig om te zijn. Op het moment dat ik haar voor het eerst sprak dacht ik, jij bent helemaal niet zo’n harde vrouw als ik voor ogen had.

 

De spreekwoordelijke muur optrekken

 

Veel vrouwen trekken een spreekwoordelijke muur op wanneer er dingen in hun leven gebeuren. En misschien ben jij er wel één van. Vind je het lastig om je kwetsbare kant te laten zien en regel je de dingen liever zelf. Want dan weet je in ieder geval zeker dat het gebeurt en ook nog eens goed ook. Vergeet je daarmee niet de essentie van het leven? Mag jij jezelf niet eens even een positieve peptalk geven en de woorden tegen jezelf zeggen, kom op, je kunt het, echt waar! En niet alleen een woordelijke peptalk helpt jou om voor jezelf te zorgen en kiezen. Ook lichamelijk heeft jouw lichaam een peptalk nodig. Dit kan in de vorm van aanrakingen of een massage.

 

Ervaring van de client

 

De dame die ik vanavond sprak had er in het begin erg veel moeite mee om aangeraakt te worden. Dus zei ze tegen haarzelf, ik ga dit doen, ik neem de stap om Anouk te bellen. En daarmee heeft ze een serie van sessies in gang gezet. We begonnen met voetreflextherapie en vervolgens durfde ze zelfs de rest van haar lichaam aan te laten raken. De hotstonemassage heeft haar zo fijn laten ontspannen. En elke keer durft ze meer. Dus zijn we voor vier weken geleden begonnen met de haptische massage. Deze energetische massage heeft haar laten zien dat het oke is als ze een keer haar muur optrekt, om die vervolgens weer te laten zakken. Nu na vier weken achter elkaar deze massage te hebben gehad is zij een totaal andere vrouw. Ze durft dingen aan te gaan en uit te spreken. Iets wat ze eerder nooit verwacht had.

 

Dus lieve dame geef jezelf die peptalk en zeg, ik kan dit en ga dit doen. Zodat ook jij straks zelfverzekerd de deur uitloopt bij mij! Plan dus nu je eerste afspraak. Bel je liever om te overleggen wat ik voor je kan doen, dan kan dit uiteraard ook.