06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Opening!

Afgelopen zaterdag was eindelijk zover. De opening van mijn eigen Natuurgeneeskundige praktijk Healthful by Anouk. De zenuwen gierden me al dagen door het lijf! Heb ik alles voor elkaar. Komen er wel mensen. Heb ik wel genoeg in huis gehaald. De nacht van vrijdag op zaterdag was een pittige. Ik sliep lang niet zo goed als anders. En die ochtend liep ik een beetje versuft naar beneden. Al was ik al uren wakker. Ik was het liefst het bed weer ingekropen. Afgewacht tot het avond zou worden en alles voorbij zou zijn. Dat ging natuurlijk niet. Dus de laatste dingen aangepakt. Mijn zoon aan het werk gezet. En gelukkig kwam rond twaalf uur mijn vriendin om me te helpen met de laatste loodjes. Om iets voor één uur ging ik naar boven. Lekker even tot mezelf komen en me kant en klaar maken voor een belangrijke middag.

Binnenkomst

Om iets na twee uur in de middag kwam de eerste binnen. Een oud klasgenootje van de Mavo. Destijds keek ik enorm tegen haar op. In mijn ogen was ze mooier dan ik en een stuk populairder ook. Wat ik toen niet kon zien en wat ze mij heel mooi teruggaf. Was dat zij ook tegen mij opkeek. Zo zie je maar weer dat we soms wanneer we op ons kwetsbaarst zijn, we ook een heel mooi voorbeeld zijn voor anderen. Die middag zat vol met leuke contacten. Waarvan zelfs een teamhoofd uit Deventer. Bijna al mijn vriendinnen waren er. En mijn grootste liefde Stijn was bij één van de belangrijkste gebeurtenissen uit mijn leven. Om drie uur heb ik een demonstratie energetische ontspanning voetreflexmassage gegeven. Ik vond het erg mooi om te mogen laten zien. Wie ben ik, wat kan ik en wat kan ik voor een ander betekenen.

Op het eind maakte ik de twee winnaars bekend van de complete voetreflexmassage. Kon je nu niet bij de opening zijn en wil je toch graag weten wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen. Neem dan contact met mij op en dan ga ik graag met jou op zoek naar jouw mogelijkheden.