06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Mijn grote liefdesavontuur

 

Maart 2020, de Corona is net begonnen en ik schrijf mij in voor mijn grote liefdesavontuur Lang Leve de Liefde. Dat ik op “foute” en onbereikbare mannen val is geen geheim meer. Soms raak ik verliefd alleen wordt die dan niet beantwoord of geef ik zoveel van mezelf dat er niks te jagen is voor de man. En dan begint het al snel intens te worden. Niet in de positieve zin van het woord.

 

En dan begint het wachten

 

U ontvangt zodra wij een match hebben gevonden een bericht. En dan begint het wachten, na een maand nog geen reactie en zo verstrijkt 2020. Ook 2021 is al een heel eind onderweg als ik in de zomer een telefoontje krijg met de vraag of ik nog steeds vrijgezel en enthousiast ben. Ja en ja zeg ik tegen de enthousiaste dame aan de andere kant van de lijn. Op dat moment zit ik met een vriendin in een sauna complex en mijn hart gaat sneller slaan. Mijn favoriete programma belt mij en wil met mij een gesprek aan gaan. Dan bel ik mijn zoon en gelukkig krijg ik hem snel te pakken. Je raad het nooit zeg ik en dan vertel ik van het telefoontje over mijn grote liefdesavontuur in Lang Leve de Liefde. “Doen” zegt hij. Dan loop ik weer naar mijn vriendin en ben even een flink uur niet meer zen van de sauna, hieper de piep door het telefoontje.

 

Onderweg naar mijn grote liefdesavontuur

 

En dan is het twee weken later zover. Ik ben onderweg naar Talpa. Mijn haren en make-up zitten perfect, laten doen door Danique van Hairflow. Als ik aankom mag ik plaats nemen, een contract tekenen en word ik opgehaald. Microfoon opgespeld en dan wordt mijn aanvraag doorgenomen. Met de vraag niet in de camera te kijken. Wow wat was dat spannend zeg! Als we de ruimte uitlopen krijg ik gelijk de mededeling dat ik door ben naar de volgende ronde en dat ze op zoek gaan naar een match. Het kan wel een maand of drie duren, dus ik ben er chill onder en krijg vier weken later al een telefoontje. “We hebben een match” hoor ik aan de andere kant van de telefoon.

 

Dan komt het steeds dichterbij

 

We spreken onder voorbehoud een periode af en ook mijn toekomstige blinddate wordt gevraagd om een periode waarin de tv opnames plaats kunnen vinden. En zo komt mijn avontuur steeds dichter bij. Zorgen dat er nieuwe kleren worden gehaald, zowaar een kleurenconsult voor laten inplannen net voor de tijd. Nagels laten doen, haren perfect en dan is het zover. Ik mag naar Eemnes voor mijn Tv debuut. De microfoon wordt opgespeld, we nemen van alles door en daar ga ik.

 

Mijn grote avontuur

 

Off I go!

 

Met mijn koffer over het grindpad het grote huis van Lang Leve de Liefde in. Oh wat is dat spannend! In de hal mijn jas ophangen en dan door naar de woonkamer. En ik ken het appartement uit mijn duimpje omdat het mijn favoriete programma is en ik het elke dag volg. Ik zet de lijstjes van de hond neer, zet mijn koffer weg en ga met een kop thee aan de bar zitten. Het teken dat mijn date het huis in mag. En dan hoor ik hem binnenkomen in het halletje. Dan duurt wachten lang. En waar moet ik kijken. Oh ja naar de deur.

 

Al snel snap ik volledig waarom we gematcht zijn

 

Hij stelt zich voor als Arie, komt uit Rotterdam en is net zoals mij 41 lentes jong. Een langere kale man met een baardje. Zoals we het over hadden in mijn aanmeldvideo. Nette blouse, mooie broek en een lekker geurtje op. Tot nu toe allemaal pluspunten en ik merk al snel waarom wij gematcht zijn. Er is alleen één ding wat ik lastig vind en dat is zijn postuur. Ik val nu eenmaal op iets slanker en gespierder. Dan verteld hij als snel dat hij daar hard mee bezig is. We schrijven het boodschappen lijstje en leveren deze in. Zelfgemaakte sushi staat er die avond op het menu. Met als vervolg de hottub in. En heet is die met 40 graden. We nemen mijn favoriete kriek bier het water mee in en voor heb een Tukr van Stanislaus Brewskovitch.

 

Mijn grote avontuur

Die avond slapen we apart. Want Arie is erg galant en had in de middag al aangegeven dat ik het bed mag. Ik slaap niet op en top, dat had ik ook niet verwacht. En dan breekt de tweede dag aan. Lees hier snel het vervolg…