06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Liefdesdroom is de naam van één van mijn etherische oliën die ik afgelopen week binnenkreeg. Een combinatie van onder andere citroen, jasmijn, mirre, sandelhout, vanille, vetiver en ylang-ylang. Wist je dat jasmijn rustgevend werkt? Ook tijdens een bevalling. En dat sandelhout heel goed is voor het emotioneel en spiritueel bewustzijn? Zo bestelde ik deze geur speciaal voor een cliënt die heel erg graag een vier handen massage wil ondergaan met haar partner. En daar werd ik dan ook voor gevraagd. Dat vind ik een erg bijzonder moment en ervaring om dat te mogen beleven. Inmiddels heb ik ook een gesprek met haar partner gehad en wil hij graag ervaren hoe het is om te zorgen dat zijn vrouw in alle rust mag ontspannen. Dat ze de stress van de dag achter haar mag laten, haar werk mag loslaten en even helemaal niks hoeven en alleen even mag zijn.

Haptische massage

En daar komt dan de haptische massage om de hoek kijken. Waarbij ik als therapeut leer te luisteren met mijn handen, wat vertellen zij mij over jouw lichaam wanneer ik het aanraak tijdens de massage. Ben jij gejaagd of kan je je juist makkelijk overgeven aan de ontspanning. En juist dat mogen overgeven aan mij is wat het maakt dat je tot totale ontspanning kunt komen. Waarbij er geen goed of fout is, waar alles even letterlijk van je af mag glijden. Je tranen, je lichaam dat loopt te schudden, je ademhaling die bibbert of juist het diepe wegzuchten van intense ontspanning. Jouw liefdesdroom, de droom die jou weer terug haalt naar jouw eigen liefde. De liefde die dat kleine meisje of die kleine jongen in jou zo hard nodig heeft omdat het vroeger te weinig aandacht heeft gehad. Jij mag en kunt jezelf helen. Ook jouw liefdesdroom wordt met een haptische massage werkelijkheid.

Liefdesdroom

Het mogen helen van oude wonden

Ook de geur in de ruimte en de natuurlijke oliën die in je huid trekken maken dat jij nog meer tot ontspanning mag komen. En door het oplossen en bezig gaan met die oude pijn maak je meer ruimte in je leven. Ruimte om van jezelf te houden, te genieten van het leven, liefde voelen diep vanuit je hart. Dat het zo diep mag gaan dat je hart zelfs even pijn doet omdat het al die liefde niet gewend is. Zoveel liefde als er ook is, jouw hart kan dat aan. En daarmee laat je je eigen lichaam genezen van oude wonden, oude overtuigingen. Jij bent een mooi mens en dank je zelf daarvoor. Want het is niet erg om hulp te vragen, je hoeft niet perfectionistisch te zijn. Je bent meer waard dan het alleen te moeten doen. Dus lief mens neem vandaag nog de stap om lief voor jezelf te zijn. Want alleen jij kunt die eerste stap zetten.

 

En als je mijn hulp wilt om je te begeleiden in dit intens mooie proces, neem dan eens contact op voor een haptische massage of om alle andere mogelijkheden met mij te bespreken. Ik ben er voor jou!