06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl

Zelfliefde

Wanneer je als baby geboren wordt, ben je vervult met liefde. Je wordt niet met haat geboren. Of dat je niet van jezelf houdt. Pas wanneer je ouder wordt, kun je opmerken dat een combinatie van temperament dat in je DNA ligt en omgevingsfactoren kunnen maken dat je minder van jezelf houdt. Zelfliefde gaat onder andere over jezelf accepteren, wie je bent, met al je pluspunten en tekortkomingen. Durf jij jezelf te zijn? Of leef je in een omgeving waarbij je jezelf niet durf te laten zien en dit misschien niet geaccepteerd wordt.

Zelfliefde gaat over goed voor jezelf zorgen. Hoe je eet. Neem je tijd voor jezelf? Of denk je alleen maar aan wat een ander wil? Laat je altijd een ander voor gaan of mag ook jij jouw ruimte innemen? Wees lief voor jezelf. Want als jij lief voor jezelf bent en van jezelf houdt, dan pas kun je ook lief voor een ander zijn en van anderen houden.

Zelfliefde

Leef met aandacht!

Dat betekent niet, dat als we even minder van onszelf houden, we dit niet meer terug kunnen krijgen. Want op dit moment, heb jij de beslissing genomen om op mijn website te kijken. Dat houdt dus in dat je voor jezelf kiest. Wat ik, een heel mooi voorbeeld vind van zelfliefde. Alleen daarvoor mag je al enorm trots zijn op jezelf. Jij kiest ervoor om je leven te willen veranderen. Jouw eerste stap heb je dus al gemaakt. Leef met aandacht. Bewaak je grenzen. Geef jezelf elke dag een compliment. Durf anderen om hulp te vragen en zorg goed voor je lichaam en geest.

Aan de slag

Uiteraard snap ik dat het niet mogelijk is om na het lezen van mijn blog, gelijk van jezelf te houden. Want daar komt zoveel meer bij kijken. Wel ga ik graag met jou en jouw zelfliefde aan de slag als jij dat ook wilt. Ik hoop je snel welkom te mogen heten in mijn praktijk. Dus plan gelijk je afspraak in.