06 - 26 62 10 92 anouk@healthfulbyanouk.nl
Healthful by Anouk

Mijn achtergrond & opleidingen

Mijn achtergrond en opleidingen

In mijn werkleven heb ik veel mooie en interessante dingen mogen doen. Alle ervaringen en inspiratie die ik in de jaren heb opgedaan, hebben gemaakt wie ik nu ben. En waar ik nu sta.

Hoe het ooit begon

Na mijn opleiding tot Verzorgende IG en de opleiding Medisch Secretaresse, ben ik begonnen als Verzorgende IG in een verzorgingshuis. Ik werkte daarna bij verschillende zorginstellingen, waaronder het MST in Enschede. Hier heb ik jarenlang als Medisch Secretaresse gewerkt. Vooral mijn laatste werkplek was voor mij een interessante en leerzame periode, waarin ik mij erg heb kunnen ontwikkelen tot wie ik nu ben: ik weet inmiddels heel goed wat ik wil, wat ik kan en hoe ik mijn werkleven wil inrichten. Een erg prettige ervaring, die nog lang niet ten einde is.

Mijzelf ontwikkelen

Ik merkte in 2017 dat ik verder moest. Dat ik mijzelf wilde ontwikkelen, op een andere manier. Ik ontdekte de opleiding die mij tot Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut maakten. En wist het direct: dit is de opleiding voor mij. In eerste instantie merkte ik dat de opleiding vooral voor mijzelf heel waardevol was. Ik begon meer naar mezelf te luisteren, te voelen wat ik echt wilde en wat goed is voor mijn lichaam. Mijn klachten namen af. Mijn drive om anderen hierin te ondersteunen nam toe. Ik heb geleerd dat een persoon niet uit één aspect bestaat, maar dat we één geheel zijn. Klik hier en hier voor de overige opleidingen.

 

Denk aan jezelf 

Laat je helpen door Healthful by Anouk