De praktijk is gesloten van donderdag 18 mei t/m maandag 12 juni. Vanaf 13 juni ben ik weer bereikbaar.

Massage maakt mij energiek en vrolijk en er gaat een creatieve stroom door mij heen. In mijn buik voelt het gek en ik vind het gevoel lastig te omschrijven. Ergens lijkt het op onrust want mijn gevoel lijkt te exploderen, dat is het niet. Mijn levensenergie stroomt door mijn lichaam en mijn hart is gevuld met liefde. Liefde voor mezelf.

Vanmorgen om half elf had ik met Nicole van ClearSpirit afgesproken voor een tantrische massage. Ik loop de trap op, stap naar binnen en ondanks de anderhalve meter kwestie, knuffel ik mijn lieve vriendin alsof morgen de wereld vergaat. We gaan in haar fijne woonkamer zitten en drinken ontspannen een kop thee. We praten even bij en ik vertel haar wat mij op dit moment bezig houdt. Daarna barst zij los met al haar ideeën, energieën en ervaringen van afgelopen week.

Tantra massage

Dan loop ik met haar mee naar de ruimte die zij ingericht heeft voor de massage. Sinds kort heeft ze haar bedrijf in huis gevestigd, wat mij gelijk een veel fijnere energie oplevert dan de oude ruimte in Hengelo. Ik mag mijn kleren op de hangers hangen en plaats nemen tegenover haar. Mijn ogen sluit ik en laat me meenemen in de energie die er dan is. Mijn hoofd laat mij plaatjes zien van plekken waar ik graag zou willen zijn. En dan begint de intense ontdekking naar mijn eigen lichaam en laat ik los wat niet meer nodig is.

Ontspannen

Het was een super mooie en intense ervaring! Ik ben weer opgeladen, zit vol met ideeën en ergens is er een blokkade opgelost waardoor ik me fijn voel. Gelijk bij thuiskomst ben ik in de energie gaan zitten die ik mee heb genomen. Mijn praktijk krijgt een grote makeover en merk ik dat ik op een splitsing sta rondom hoe ik verder ga binnen mijn praktijk. Daarover later meer!

Meer lezen over de tantra sessies die ik zelf geef? Klik hier voor meer informatie.