Energy Flowing massage cursus met klankschalen

Deze drie daagse Energy Flowing massage cursus met klankschalen leert jou om te mogen voelen wie jij in de kern bent. Tijdens deze dagen werken we met thema’s en gaan we je laten voelen hoe je eigen energie mag stromen en hoe je deze over kunt brengen tijdens de massage. Ook krijgen onderwerpen als meditatie, aarden, bewust ademhalen en voelen een grote rol tijdens deze dagen.

Met deze Energy Flowing massage heb je de mogelijkheid om als lichaamsgerichte therapeut of massagesalon een complete liefdevolle energetische massage te geven. Deze cursus geldt als verdieping binnen al een bestaande praktijk en is ook geschikt voor mensen die verdieping zoeken binnen de massage wereld.

Tijdens de cursus:

  • Leer je intuïtief een Energy Flowing massage te geven door middel van het invoelen van de energie van de ander, handoplegging en een liefdevolle massage met natuurlijke oliën.
  • Reiken we je handvaten aan om je eigen energie en die van een ander te voelen.
  • Ga je de basistechnieken van een energetische massage leren.
  • Leer je hoe je je eigen energie bij je kunt houden.
  • Wordt er aandacht besteed aan aarden, meditatie, voelen.
  • Ontvang je Energy Flowing massages.
  • Leer je om een klankschaal te bespelen en een massage te geven met klankschalen.
  • Krijg je een cursusmap mee voor thuis.
Dag van de aarde

Energetische massage

Een Energy Flowing massage is een liefdevolle, energetische massage waarbij het gaat om het laten stromen van de energie in je lichaam. Je lichaam is al heel, alleen mag er soms even iets aangeraakt worden om dat weer te mogen voelen. Weer terug naar wie je in de kern bent. Alles in liefde en zachte aanrakingen. Zorgen dat je weer bij je energieke zelf kunt komen. Want door het liefdevol en energetisch masseren van de ander zul je merken dat ook jij die mooie en fijne energie kunt gaan voelen.

Laat je meenemen op deze prachtige reis in jezelf en draag al die zachte en liefdevolle energie over op de ander tijdens de massage.

Door: Anouk Doeschot met ondersteuning van Pascal Tenfelde

Cursusduur: 3 dagen

Wanneer: zaterdag 2 en zondag 3 april en zaterdag 23 april  van 9.30 uur tot 16.30 uur.

Kosten: € 399,- inclusief BTW.

Optioneel: aanschaf van een eigen klankschaal, prijs op aanvraag, in verband met verschillende grote.

Inclusief lunch (heb je een allergie of intolerantie, geef deze dan door dan houden we er rekening mee)

 

Ga met ons mee op jouw eigen energetische reis. We gaan er een mooie liefdevolle dag van maken. Na deze cursusdag ontvang je een certificaat van deelname en kun je de Energy Flowing massage gaan geven. Minimaal aantal deelnemers is 4, maximaal aantal deelnemers is 6.

 

Aanmelden Cursus